發新話題

[WE] VVE AK 鋼件

早兩日都斷左firing pin
不過都廢事保養換件了,反正遲早又斷,拆trigger set太麻煩
所以都係直頭換左鋼firing pin算!

我還是喜歡木的感覺

題外話:我都有學師兄換左hop up, 拆條原裝管出黎d毛邊差d割損手!

附件

21-4-2012 23:26

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 louis265 於 22-4-2012 00:51 發表
師兄換埋木grip仲正
ak74su比較多用電木GRIP(姐係膠...)
就連拉登果把都係呢

附件

22-4-2012 00:55

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 louis265 於 22-4-2012 00:56 發表
原來係為左懷念拉登
哈哈,都唔係既
不過木托都有問題架,裝鏡好煩
要用夾後面條RAIL既鏡橋,用左就摺唔到托/開唔到蓋
最大獲係我條大陸條橋,比個後座力震兩野會鬆...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 Vindicator 於 22-4-2012 01:03 發表

ak74su都唔會用鏡啦
個人意見
打GAME用慣紅點鏡,所以落場先夾上去姐~ (而且因為帶風鏡,用唔到準星)
74SU我覺得都係唔用鏡好睇,雖然KOBRA都唔錯~

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sing106 於 23-4-2012 23:44 發表

師兄,請問全套幾錢?難唔難更換?Thx!!
可以去動力星睇下教學
其實唔難,幾簡單,不過有幾個位要注部個HAMMER既位置先可以安裝番...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sing106 於 23-4-2012 23:44 發表

師兄,請問全套幾錢?難唔難更換?Thx!!
唔知咩事POST左兩次=.= DEL

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sing106 於 26-4-2012 00:08 發表

有冇link呀師兄,我搵唔到教學片,謝謝!
唔係片黎的, 只是一堆圖片, 不過不難明xd
http://tw.myblog.yahoo.com/frogm ... &l=f&fid=20
縮縮北行鳥 =口=

順道想問問有沒有師兄有把upper receiver前部的鋁身都換成了鋼?
話全鋼身但得果度唔係鋼...不太爽啊...有零件可以換入去嗎?
縮縮北行鳥 =口=

發新話題