發新話題

原來我們的下一支手槍係XDM(37樓新增台灣開箱文)

五舊水都好似玩得過
全膠?

引用:
原帖由 星之海 於 26-4-2012 01:36 發表

莫非師兄都係讶羽獠粉絲?
無錯!都鍾意咗呢支槍廿年有多一路都無全金屬(氣槍),好想快啲有

引用:
原帖由 tf141 於 26-4-2012 01:40 發表

我覺得幾大可能架喎
WE而家d槍都係不斷抄Marui, 而如果抄Marui既左輪咁應該就係Python掛?
不過希望唔好抄埋馬記個24飛無彈殼系統

咁WE又唔係話差到好緊要...   最慘KJ 既金屬唔知點解唔似金屬,,,

引用:
原帖由 T-800 於 26-4-2012 03:22 發表
乜款、幾平都係假.....We手槍依然畏懼中......
點解KJ 唔出多D款......

HAPPY SHOOTING!
同感!!!

引用:
原帖由 love19901109 於 26-4-2012 08:20 發表
咁WE又唔係話差到好緊要...   最慘KJ 既金屬唔知點解唔似金屬,,,
唔似金屬.... 咁似乜呢.....?

WE( 手槍)一d都吾差:
(1)外型吸引,价吾貴...
(2)可以促進經濟發展,完全適合現代消費品模式,市場策略成功.....
(3)不在乎天長地久,只在乎曾經擁有....好浪漫.....

happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 26-4-2012 13:52 發表

(2)可以促進經濟發展,完全適合現代消費品模式,市場策略成功.....
(3)不在乎天長地久,只在乎曾經 ...
因為d料唔靚,容易打壞??

引用:
原帖由 T-800 於 26-4-2012 13:52 發表

(3)不在乎天長地久,只在乎曾經 ...
平平地唔過一千有全金打下咪算
想當年KJ貨仔咪又係打壞就掉,邊有人會整

引用:
原帖由 love19901109 於 2012-4-26 08:20 發表
咁WE又唔係話差到好緊要...   最慘KJ 既金屬唔知點解唔似金屬,,,
表面處理唔似金屬總好過內餡處理到唔似金屬...

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 於 26-4-2012 15:14 發表

表面處理唔似金屬總好過內餡處理到唔似金屬...
Like! 又係「屎味朱古力」決擇

引用:
原帖由 garyyanykw 於 26-4-2012 06:58 發表

不過希望唔好抄埋馬記個24飛無彈殼系統
我覺得ok喎, ching想好似KWC咁?
不過如果係抄都好難唔抄呢樣野

我好怕VVE,壞左唔少野

引用:
原帖由 tf141 於 26/4/2012 17:45 發表

我覺得ok喎, ching想好似KWC咁?
不過如果係抄都好難唔抄呢樣野
左輪當然要有得退殼先好玩架啦!!
左輪冇金身我冇所謂, 但冇退殼就唔得!! 冇退殼就冇咗玩左輪既意義!!
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

如果系要玩性能ge ,gum都系玩反馬記啦

引用:
原帖由 jackieyue 於 26-4-2012 19:03 發表

左輪當然要有得退殼先好玩架啦!!
左輪冇金身我冇所謂, 但冇退殼就唔得!! 冇退殼就冇咗玩左輪既意義!!
6發玩味道, 24發玩實際
馬記左輪應該係預人真係做side arm多過齌射+把玩
不過reload都係較麻煩, 但有入彈器就ok, 我果隻岩岩好一下出4粒

左輪玩埋speedloader真係無得比,只可惜氣槍左輪無後坐力

發新話題