32 123
發新話題

新入GXP M161 VN GBB 分享

新入GXP M161 VN GBB 分享

各位師兄, 小弟放了GP M16A1 VN 電槍, 轉入GP GBB M16A1 VN GBB版 $3K,現同各位師兄分享結果, 相影的唔好唔好怪,,,,,謝謝

附件

28-4-2012 20:35

全開檔設計

因跟槍入, 係長閘, 只有自己加多$400 , 買PROWIN 短閘

幾好呀唔錯 , 下次個背景用剩色好D

原裝hammer有bearing?點解我支豬P無

見有討論講我們牌,唔見有gp ,所以post 出來討論下

不過唔知點解gp 唔出短閘,要花多$400入返prowin 牌短閘

師兄有品味,我都要買支玩下

回覆 3# 的帖子

其實我覺得個bearing 都唔係好大作用, 冇都一樣打得好順, GP 最好就係隻貴貴負壓飛機
你的日子如何,你的力量也必如何

都係覺得CAR15型仔D

由電槍M16A1 轉玩到GBB 感覺真係唔同,起碼每個制都有功能,加上每開不槍,震盪的感覺真係好有Feel

回覆 8# 的帖子

JAM彈的機率都提高左

睇落GP呢支同car15既做工, 都比以前好左, 仲真數身
槍身鋼件D色都靚左, 有得諗諗, 唔知師兄個槍身會唔會搖或鬆? 同埋會唔會話易甩油咁? 唔該

暫時唔覺會摇頭,的油都好厚,感覺唔錯

買多個UPPER整多份18
下一站坑口

1。把槍前節係一体管,不會摇頭
2。的槍身油夠厚,不會那麼容易褪色
3。造工比我們好,起碼尾托不會像我們牌用A2托
4。槍身字体夠深及明顯
5。唯一不滿足就係出產用 長彈閘 ,需自購短閘

樓主你買呢把野 3000???? 之前上網睇好似要成 4-5000 左右, 重有用老原 G&P 飛機再加呢條管, 力度一定...

你的日子如何,你的力量也必如何

越南版真係好有味道 !!!
我以前都玩開電槍 ! 點知玩過一次師兄支gbb , 已經上晒癮 ! 包你冇買錯 !

32 123
發新話題