30 12
發新話題

高級榮譽會員勛章2 聖誕酬賓週

高級榮譽會員勛章2 聖誕酬賓週

又係時候比個機會大家響表現一下對 cgf 之歸屬感了

震撼價一個 350 大洋~~

如果大家戶口有 350 大洋
足以證明係 cgf 長期支持者, 你.值得擁有~

如果大家戶口有 1000 大洋
足以證明係 cgf 長期中毒者,

click 自己個 id 就見到自己有幾多錢

想要邊款就買邊款
我會跟據紀錄加個勛章比你~

p.s. 已經有榮譽會員勛章ge就唔好再買喔, 自己check下有冇先啊, 不設退款
榮譽會員勛章
  高級榮譽會員勛章
  高級榮譽會員勛章2

附件

23-7-2012 19:35 , 售價: 金錢 350  [記錄]  [購買]

榮譽會員勛章

23-7-2012 19:35 , 售價: 金錢 1000  [記錄]  [購買]

高級榮譽會員勛章

13-12-2013 16:52 , 售價: 金錢 800  [記錄]  [購買]

高級榮譽會員勛章2

引用:
原帖由 RX7 於 23-7-2012 19:38 發表
得1450...
售價更新左

引用:
原帖由 阿堅 於 23-7-2012 19:40 發表
同步吧?
手腦不協調....
已改

呢鋪重唔肥仔?

引用:
原帖由 於 23-7-2012 19:45 發表
我無錢買.
你講大話!!

引用:
原帖由 車神勇 於 23-7-2012 19:47 發表
不如俾一皮野你
你有咩章都俾哂我啦
晝夜不眠獎 - 每月最多上線時間的會員, 不定時頒發
發帖之星 - 每月最多發帖的會員, 不定時頒發
分享之星 - 頒發給對fun享版有長期貢獻之會員
軍事之星 - 頒發給對軍事版有長期貢獻之會員
Wargame之星 - 頒發給對wargame版有長期貢獻之會員
遊戲之星 - 頒發給對game版有長期貢獻之會員
火力支援勛章  - 投稿軍火庫原創文章 http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
Special Forces - 投稿軍火庫原創文章 8 篇以上 http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
Follow Me - 投稿新手旨南
Ranger Lead The Way! http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
傑出版主勳章 - 頒發給版主
CGF 服務勛章 - 頒發給對CGF作出實質服務之會員
榮譽會員勛章 - 不定期以CGF錢幣買得
榮譽勛章 - 頒發給對CGF曾作出重大貢獻之會員
最高榮譽勛章 - 頒發給對CGF曾作出極重大貢獻之會員
最高日紀念勛章 - 最高發帖日紀念章
劫後餘生勛章 - CGF 死後重生紀念章
6週年版聚勛章
7週年版聚勛章
神跡見證勳章 - 參與CGF特別活動之紀念章
軍展會特別勳章 - 參與軍展會之紀念章
引用:
copy and paste

引用:
原帖由 一舊水 於 23-7-2012 19:48 發表

佢想變幾多錢都得, 但自己變錢無人地比錢佢咁爽
我accountd錢全部都係血汗錢嚟ga!!!

引用:
原帖由 faihk 於 23-7-2012 20:00 發表

我...  毒過頭?
台柱

引用:
原帖由 怒人甲 於 23-7-2012 20:01 發表
買左都冇既?!
俾d時間我啦, 大佬....

引用:
原帖由 一舊水 於 23-7-2012 20:24 發表
亞公典解你唔整返兩個比自己
我會買一個~

引用:
原帖由 於 23-7-2012 20:22 發表

我果d 唔係咩...
錢係要嚟用既~

引用:
原帖由 ka911007 於 23-7-2012 20:50 發表

去買D金錢卡啦,仲有2百幾張!
頭先加左500張
咁快?!

引用:
原帖由 061084 於 23-7-2012 20:49 發表
未有X5,相信啊公不會走數的.......
世紀大騙局

引用:
原帖由 一舊水 於 23-7-2012 22:04 發表
金牛章銷量好咁多既
好多人有350果隻?
果隻已經第三次賣了~

引用:
原帖由 阿堅 於 23-7-2012 22:14 發表

阿公,其實我買唔到新個個高級榮譽會員勛章 = =
係wor
版主乜q都唔洗錢
咁你過數比me啦~