19 12
發新話題

[認真] 煨番薯母女遭檢控 200人圍觀求情

引用:
原帖由 Boniface 於 27-1-2009 10:28 發表
老實講呀,一向都話d販管隊每月要交數,交唔到會俾人警告
唔出奇哎
所以月頭鬆d, 月尾緊d ?

所有相關主題已經 unlock
希望大家真係可以平心靜氣討論
避免過激言論
多謝合作

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 16:32 發表

點解我要叫我朋友選擇抗辯?? 我地做唔做關你咩事?? 由頭到尾我冇講過一句佢地收埋個垃圾桶wo....
我講左我見到既野出黎....同埋我覺得係咁ja....唔係要死丫ma??
我夠覺得曾特首係變性人啦....洗唔洗你管埋丫??
...
你知唔知咩叫理性討論?
我苦口婆心講ge o野真係多此一舉
曬時間!!

ok
我由呢個 post 關始嚴格執行

1.希望大家可以盡量互相忍讓、尊重,各位之言論及發表請勿過於激烈以免影響其他人。

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊/挑釁其他版友者將被處罰,情況嚴重者將被永久禁言。

3.如有對某位版友之言行反感或認為該會員有作出對你不敬行為、挑釁或擾亂論壇秩序時,請使用帖子之右下角"報告"功能,以便該區版主跟進。

4.如發現有人於POST WAR 中小事化大、火上加油或無事生有者將有可能作出適當處分,嚴重者將即時禁言。

如有犯規者立即禁言 7 天
請所有版主密切注意!

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 16:50 發表

阿公....唔係話我想開火 / 得罪你....
我由頭到尾都冇講過一句執法者今次執法唔岩....
而係我覺得執法者的手法有問題....
更加冇講話係事實....
但覺得都要比人插....我就點都唔同意....
佢覺得執法者今次執 ...
得咩罪我??

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 16:50 發表

阿公....唔係話我想開火 / 得罪你....
我由頭到尾都冇講過一句執法者今次執法唔岩....
而係我覺得執法者的手法有問題....
更加冇講話係事實....
但覺得都要比人插....我就點都唔同意....
佢覺得執法者今次執 ...
我依家叫你唔好言論過激呀!
我邊有話你錯呀?
知唔知咩叫言論過激呀?!
係咪我講句野都唔得呀?
係咪我管都唔得呀?
你岩咪聽唔岩咪唔聽囉!

p.s. 我呢d咪係言論過激lor!!

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 17:29 發表

車!! 我平心而論ja....

我加番幾個icon上去喇
其實我都欣賞你年紀輕輕都咁有主見

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 17:52 發表

死喇佢面紅....早知唔提公廁啦....
咩公廁?
塞你個頭落公廁~~!

引用:
原帖由 tango10 於 27-1-2009 21:04 發表

最憎就是大陸女人嫁港人!
車, 係有d人冇本事娶港女je~

引用:
原帖由 101653 於 27-1-2009 18:04 發表

其實呢....我都幾有自信架....

假如我行入一D哲古華拉既酒吧....我都覺得自己應該受歡迎架
受男仔歡迎?
女仔討厭?

引用:
原帖由 tango10 於 27-1-2009 21:55 發表

個班過江鳳好利害架!  
當年我做個間銀行的兩位經理都放棄港女友娶左廣州女人!
的確大陸女人ge溫柔嫵媚, 香港女人係比較缺乏
但係佢地ge攻於心計, 見利忘義都好可怕

引用:
原帖由 於 27-1-2009 23:49 發表

所以我愛台妹 ~
yo~man

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 27-1-2009 23:35 發表

不如我改改個版本, 借題發揮?
如果你係一個軍裝警察, 行單咇,
遠處見有一個大肚婆,
靜雞雞偷左面包舖一袋排包,
急急腳走左出店外,無人見到
你又會點做?

職責上, 見人犯法, 理應上去捉佢,
而且捉 ...
如果係你, 你會點做?
即刻上 cgf 開個投票 topic 先決定~

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 31-1-2009 14:21 發表

索k呢d垃圾抵拉架喎...
其實呢, 疑犯都係人
唔好下下真係當佢地唔係人先得ga
咁ge心態唔好呀

引用:
原帖由 Boniface 於 31-1-2009 12:13 發表
岩岩今日就有單兩個軍裝放過個索k細路
而家俾人告老妨
我唔覺因為話呢單case嚴重d,個單case無咁嚴重,就放佢一馬囉
根本犯左法就係唔岩,我都係咁睇,你覺得情有可原既就同個官講
好耐以前有單
有個交通警響 highway stop 左架的士
要抄佢兩樣o野
但個司機求曬情, 喊曬口(都係養妻活兒果d啦...)
咁個交通警就心軟話...咁啦, 抄少你一樣,

引用:
原帖由 101653 於 4-2-2009 09:05 發表

當然啦....佢架車都要收架....
之但係洗唔洗搞咁耐ja
搞得掂就唔洗叫警察幫手啦

19 12
發新話題