25 12
發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

引用:
原帖由 chris1 於 7-4-2013 00:18 發表
什麼都不說, 見圖
it is cause by the facebook pre-view problem.....
you can copy the link and try at fb
you will got the same

引用:
原帖由 kai_matt 於 7-4-2013 00:38 發表
Airsoftupgrade Wing Wong
群組名就改唔到,
要誤會嘅可以繼續誤會,
想了解我地理念嘅可以繼續了解,
唔想了解嘅我亦唔會勉強大家,
不過希望各位保持冷靜,
去到任何討論區都保持克制,
...
慳翻啖氣罷啦
跟本就係我行我素
意見接受, 態度照舊
不知所謂

而且由文筆所見似乎都唔係咩有料之人

純疑問,點解會係用殘體字?
http://www.wargameyau.net/viewthread.php?tid=194797&

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 7-4-2013 01:57 發表
我覺得佢未到咁 ....好心加固執姐
好心做壞事.....
而且好明顯佢”地”冇政治智慧
亦冇認受性去做呢件事

引用:
原帖由 tango1997 於 7-4-2013 17:12 發表

呢個係事實。。。。。正如彈弓刀。。。蝴蝶刀。。。鐵蓮花。。。xxxxx唔算係民生日用品。。。。都已定性列為攻擊性武器

正確d講係違禁品

引用:
原帖由 K0711 於 7-4-2013 18:14 發表
老老實實唔影響人同生態既話當然冇問題,你知唔知日日返工聽日人問AIRGUN既時候10個有8個都問你打唔打得死D老鼠牙??打唔打到死D 烏類AR,你就知唔正常玩AIRGUN既人比正常既多好多.
而且AIRGUN本來就唔係under 2J 既野 ...
咁你有冇即時送客?
或者同佢講氣槍笨唔係咁用?

引用:
原帖由 K0711 於 7-4-2013 19:22 發表

我只係想指出有好多人買鎗既時候,第一時間都係問支鎗既威力,而且有諗過用係一D不正當既地方.
正路閹槍打唔出彈咁一定冇2J LA,咁登記泥做咩
有邊個AIRGUN既offical site 係有一支唔過2J既鎗?眼見香港賣得既AIRGUN都冇幾支本來就係唔過2J

我冇話過所有玩AIRGUN既CHINHG都係會做D唔應該做既野,只係希望可以有個方法減少呢D氣鎗傷人事件,再者報紙唔賣唔等於冇發生,打爆玻璃窗成日都有??
其實點解d人講極都唔明??
大家真係用下腦諗下啦!
唔好以為用咩自我規管同踢走非我族類就可以保住自己個玩意

本身對於槍械既法例已經足夠
跟本唔需要多此一舉做埋d多餘野自閹
唔好諗住退一步人地就唔進一步咁天真啦
就算唔進一步都應該係諗點守住依家條線

引用:
原帖由 magichour 於 7-4-2013 21:39 發表

黎永權 - 香港射手聯會創會會長
佢都唔係玩 airsoft, 點代表 airsoft 界.
麻鷹唔到佢管
咪諗住管下雞仔囉

忽上腦!

唔怪得我話"希望人退群"就比人話冇大將之風又話一定唔退啦
原來係搞手

冇架喇, 依家跟本係落唔到台, 死要面
死要搵野搞落去

引用:
原帖由 hugo 於 10-4-2013 21:47 發表
別外,根師兄哩個組群出發點及意念係好,拍片教育大眾不錯 ....但一開波既大方向的確出左問題
佢地拍片唔係教育大眾
係誤導同震撼大眾!

25 12
發新話題