發新話題

9月都來啦!! FNX45呢?? 你叫fans 點忍

引用:
原帖由 seal 於 13-9-2014 20:19 發表
我仲期待緊o個支不碎鏡片 rmr , 有無師兄 有資料 ?
普通版好易碎咩?

引用:
原帖由 NCP013 於 13-9-2014 23:34 發表
FN原廠都要用跟槍送果兩款plate來配合上red dot
”The stainless steel slide has high-profile combat night sights and includes two mounting bases to accept multiple styles of optional red-dot electroni ...
真槍果兩片嚴格來講應該係spacer
唔係adaptor
真槍係可以直上兩種spec的鏡
Spacer係比用家墊高個鏡令到iron sight同red dot 瞄準點可以一致
而真槍同時亦包含數支不同長度之螺絲

曬巴根用一張mount左rmr既廣告照片去誤導觀眾
咁大間公司,用咁低劣既手法
依家除左不能直上, cg更表明唔會出adaptor
即係你搞到就搞, 搞唔到關人忍事

引用:
原帖由 ayaka 於 17-9-2014 15:32 發表

唔PK都做唔到咁大啦
一片ADPATOR PLATE好易搞, 應該好快會有人出吧
我都認為唔太難搞(咁為乜cg唔做埋呢?)
但點解要用張咁既圖去誤導人先...

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 18-9-2014 19:15 發表
已經出左,買左,用緊
請教那裡有售?
得RMR 數嗎?
謝謝

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 18-9-2014 20:39 發表
版總,暫時見得俾RMR用(係好英雄鋪),另有一些圖片給參考
謝添兄~

引用:
原帖由 saswilliam 於 18-9-2014 21:01 發表
睇到H牌都有件demo,比英雄呢件薄身啲,cowithness好啲。
好快就一街都係,大家有得玩。
不過支fnx好似加價,遲買貴幾舊!?!?
H牌?

引用:
原帖由 NCP013 於 19-9-2014 19:33 發表
其實佢上鏡個方法係唔係同"FN"廠唔同?  睇FN說明書見SLIDE塊蓋下面有兩對孔,  一對畀TRIJICON, 一對畀DOCTOR, 而冇鏡時SLIDE塊蓋就用返其中一對來上上螺絲。

而塊MOUNTING PLATE對孔就冇螺絲牙, 上鏡時兩粒螺絲直 ...
係唔同, 真槍係上落slide
塊plate做spacer
玩具就要上落個mount, 個mount上slide
所以不能做得太薄
除非響slide 做多pair孔

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 20-9-2014 11:01 發表
但14層高位置話直上,仲出圖
唔明?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 20-9-2014 21:09 發表
今日取槍,諗緊裝copy rmr定mrds好?
第二水貨來喇?

引用:
原帖由 T-800 於 21-9-2014 14:43 發表
各花各眼,真係一D唔覺佢靚,好鈍下.....重要等甘耐,又要炒甘滞....何必呢....?

HAPPY SHOOTING!
氣槍呢家野確係各有所好

引用:
原帖由 saswilliam 於 18-9-2014 21:01 發表
睇到H牌都有件demo,比英雄呢件薄身啲,cowithness好啲。
好快就一街都係,大家有得玩。
不過支fnx好似加價,遲買貴幾舊!?!?
睇來真係好d
但我唔係RMR,典算?

買holster會係一大難題

引用:
原帖由 spec.ops. 於 22-9-2014 13:19 發表

14樓話有得訂
冇款o岩我隻燈!

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 10-10-2014 15:47 發表

請問有邊款可以訂呀
你去 bladetech個網睇睇
太多款式

發新話題