發新話題

C.O.D. 4 出了~~~

Jericho , Time shift, 無雙5 , COD4 入手ed
仲有 Assassin Creed ..

引用:
原帖由 ~小藍孩~ 於 6-11-2007 20:25 發表
Assassin Creed 又出埋?
正~~等左好耐既勁GAME
未呀~ 月中啦~

引用:
原帖由 波仔 於 7-11-2007 11:31 發表

咁多FPS GAME,會唔會悶左D呀??
會ga ....但係我呀哥先斬後奏...

引用:
原帖由 波仔 於 8-11-2007 09:02 發表
嘩,隻無雙5升得好勁,旺角尋晚賣480呀
好彩第一日買左~
BTW. 宜家仲怒煲緊 Trusty Bell
百年戰爭都未掂過...

引用:
原帖由 ATM 於 9-11-2007 20:11 發表
COD 加價!

從批發商收到的消息,由即日(二零零七年十一月九日)起,XBox360及其它平台的《Call of Duty 4: Modern Warfare》之建議零售價將會調整如下:
建議零售價:$439

頭先見到HMV加到$440! ...
唔係呀化?
咁都得?
真係好少咁冇品喎

第一版 cqb 玩左成廿次先可以用 19.95 秒完成 , 成就解開

[quote]原帖由 mike-mike 於 11-11-2007 16:25 發表

[quote]原帖由 mike-mike 於 12-11-2007 11:54 發表
回阿公, 我都有試g36c, 係好d...不過重差好遠.
另外想問下20秒以下clear到的朋友, 中途有冇轉過槍? (入匣相信就一定唔夠時間)
同埋間屋好迫, 好似唔多

引用:
原帖由 波仔 於 14-11-2007 00:59 發表
yeah,19.90呀
yeah~~ 20G

引用:
原帖由 kimkileo 於 14-11-2007 22:25 發表
聽你地講頭先再玩有19.0s.....不過會解乜呢?
xbox360 先有成就分ga~

引用:
原帖由 阿明 於 16-11-2007 01:15 發表
你試下用手制玩丫~
19秒已經好難
依家慣左360 gamepad
覺得用 keyboard, mouse 冇咁好 feel

引用:
原帖由 sazabi 於 16-11-2007 21:48 發表

有無人有上live玩?我arm arm 解左m16所有accsssoris...

仲有,20秒個成就我係全程用mp的....
個方法開始個時有d唔同,
我係一drop落去個下打左兩個前後重疊既靶先,
之後衝到入去先打第三個靶....

我用 ...
11秒 ?!!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 21-11-2007 17:21 發表
新記錄!!!! 13.9s!!!(用慢動作打的)

點用慢動作?

[quote]原帖由 波仔 於 1-12-2007 02:41 發表
23 - 支任務2中
帶著NPC"McMillian"去Pripyat大轉輪ぁ峆

發新話題