19 12
發新話題

Bell PSG-1 開紙箱文 - 都真係乜戀都係膠~

Bell PSG-1 開紙箱文 - 都真係乜戀都係膠~

e支野由買到試槍到帶返屋企都真係一跑笑住去~ 4舊水有找! 低!

個樣係膠左d~ 但係唔好見怪! 好戲在後頭~

佢槍管係分開兩條, 都有內管.  前節個度係紅色, 不過... 掉得! 佢會 shake 野!

hop-up位:-

鏡~ 好清楚, 唔洗對蕉~ 有心人士唔介意可以diy支有倍數入去~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

開左3槍, 都係好平衡地0.62~0.63j, 用BB KING 0.2G.  E方面又似乎做得幾好~

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

戲肉到~

先係尾托:-

佢基本上都係開晒D螺絲就可以分開, 好簡單.  面托舊野有舊轉轉吓GA係用黎收緊個托, 但係好易會就咁掉出黎! 可以DIY好簡單地解決到.

一睇到E度, 3號箱無走雞掛? 死左個膠箱, 成份掉左用返平時3號應該無問題~ GOOD~

意想不到GA係佢氣缸都係膠都咁死~ 有D心機~ 正~

+++++++++++++++++++++++++++++++++

內管 & HOP-UP SET:-

++++++++++++++++++++++++++++++++

尺寸資料:-

全長120左右

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 14-7-2012 18:37
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 14-7-2012 18:37

漏左內管 & HOP-UP, 已補回.

都話係開心槍啦~ 一路開佢一路笑住去~
不過講真! E支野我睇都有唔少潛力喎~

已補尺寸相

引用:
原帖由 衰人 於 14-7-2012 22:20 發表
氣缸都係膠依下真係諗唔到
米就係囉~

引用:
原帖由 gtoray 於 14-7-2012 22:23 發表
d齒都係膠?!
係呀~ 正呀~

引用:
原帖由 sergeant3007 於 14-7-2012 22:27 發表
怪兄, 你有鎗玩個時真係 "忘我"
改鳥! 唔該大佬 & 改改返POST, 唔想比人點相...

引用:
原帖由 tango1997 於 14-7-2012 22:31 發表

佢重未G乜事
見到啦... 改緊嗎...
引用:
原帖由 sergeant3007 於 14-7-2012 22:34 發表

Done.
唔該晒大佬!

頭先睇左一樣野... 唔排除AK HOP-UP座可以改入去...

引用:
原帖由 gtoray 於 14-7-2012 22:53 發表

算罷啦
琛水埗企街你點搞都唔會變香港小姐ga啦?
你唔知咩係又要200蚊又要鐘+恩咩? 而且只係少改, 一試無防~

引用:
原帖由 囧樣佬 於 14-7-2012 23:10 發表
隻鏡 十字都冇
bell呢支係咪都好似marui咁搖頭
成份一體過, 搖唔到喎! 外管前節就可能會, 但係目前睇無先啦!

引用:
原帖由 mic_hk 於 14-7-2012 23:39 發表

怪老二都出左名嫁啦~
無乜所需啦~

又味必! 有小小手工2J以下味必有問題!
係個板機要做過麻煩D姐~
洗鬼咩! 用返E個板無問題... 掛? 箱已經諗住成個轉X左佢~

引用:
原帖由 cato 於 14-7-2012 23:38 發表
成支書局槍咁喎
怪老頭, 攞D咁既錢黎花呀, 不個見你又好開心好滿足
一般人真係莫明奇妙
人家以前都對PSG1好有愛嗎~ 今次又平~ 又有得玩~ 改似乎又唔成問題~ 點會唔開心~

引用:
原帖由 mic_hk 於 15-7-2012 03:06 發表

我就話唔會! 呀輝! 如果唔得早D開聲! 我唔信邪~我黎!~~
E種程度細佬我自己黎應該夠~ 未洗Mic師兄出手喎~

引用:
原帖由 aramua 於 15-7-2012 11:08 發表
垃圾一支∼∼∼∼
難講

19 12
發新話題