發新話題

水水靚女呀

水水靚女呀

完成十張了....唔一張張咁貼la,喜歡的請到我相簿睇lahttp://www.fotop.net/dragon_baby

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +5 多d pls~~ 8-7-2010 19:11
  • gtoray 金錢 +5 多d pls~~ 8-7-2010 19:11
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

ok未???

唔記得講.......想睇的師兄們,也請多多回貼
回貼係post相的動力,沒有動力便post唔到相了.........................呵呵

引用:
原帖由 fatchicken22 於 8-7-2010 19:31 發表
仲有無
當然有..........執相中...........字都未加就送比 CGF 的師兄弟睇la........你睇我對你地幾好!!

我超鍾意呢張

引用:
原帖由 herrick-chang 於 8-7-2010 20:24 發表
就我個人有言,她有好身材 但係個樣not good 啦
哈哈.........師兄你要求都幾高........

引用:
原帖由 gtoray 於 8-7-2010 20:31 發表

又 no show 喇....x!!
現在呢??

執左十張,但老婆要用電腦,只好明日再貼了,多謝各位欣賞

完成十張了....唔一張張咁貼la,喜歡的請到我相簿睇lahttp://www.fotop.net/dragon_baby

引用:
原帖由 一等兵 於 9-7-2010 01:12 發表

原來我果日見到果班3個人就係師兄你地
咁都比你發現到??

引用:
原帖由 一等兵 於 9-7-2010 01:31 發表
果日我陪隻狗去帶佢遊水撞到
你的係金毛??

引用:
原帖由 ryo_li 於 9-7-2010 01:19 發表
多謝師兄~
我多謝你地欣賞就真

引用:
原帖由 一等兵 於 9-7-2010 02:46 發表

唔係哦...我同埋一個女仔仲有隻狗叫"骰骰"係你隔離果個呀
完來係你..........哈哈

發新話題