發新話題

VP9 預裝DX ver. 無十字軍補品版多圖開箝

VP9 預裝DX ver. 無十字軍補品版多圖開箝

見到有師兄指出VP9 DX有兩種版本,小弟今日剛剛入佐DX版(E記購入,確認已預裝十字軍鋼版件,但無原版替換配件)
開心分享,供各位師兄參考!

補圖 Spare magazine with package

補圖 Holster quick test

(題外話,以上次UMP9經驗,如無記錯,e荷UMP9已提前上架1-2周,約1-2週后大貨到港,果陣槍街同幾間online shop貨到時e記第一水岩岩sold out,入貨速度亦都快過18/F代理,
總之小弟判斷e荷訂購V廠產品都係極有保證)

匆匆睇過標準版,並無特別印象對slide finishing既差別,如有師兄購入歡迎share番個盒,睇睇有咩唔同

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 相片分享 5-11-2016 23:49
  • gtoray 金錢 +20 相片分享 5-11-2016 23:49

1 個讚好! TOP

引用:
原帖由 yiucky 於 7-11-2016 11:54 發表

marking 有少少分別。我果支"DX version"去靚姐度買,要自己換件,返到屋企對一下另一個 post d 相,發現我果支右邊槍身條軌上方無左 H&K 公司名,四件配件無十字軍果個紙牌釘住...
應該係普通版架鋼件當 DX 版 ...
唔緊要,我都發現個位雖有d白字marking,但中間一段都模糊不見,睇另一個post亦有相同情況,仲衰過我果隻
應該係原廠未處理好

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 7-11-2016 17:02 發表

你指licensed trademark of heckler& koch gmbh?

其實e 行我寧願佢唔刻, 同cal 6mm bb 原理一樣
冇錯係呢句,咁自行噴漆遮嗮佢嘍

發新話題