發新話題

[GHK] 方丈新槍

方丈新槍

GHK DD PDW V3 GBB
特點
1.新版槍機:槍機尾端修正,氣缸容量增加約20%,
新版活塞:進彈點優化 中長距離射擊 彈著更密集
可加裝槍機重量塊(建議搭配CO2匣),後座感超大提升!
2.新版快調HOP:無需拆卸魚骨,快速調整HOP,
3.新版V3 BUFFER,材質升級成不鏽鋼,搭配新版動態緩衝結構,更穩定耐用
4.新版gmag V3彈匣,
修正彈匣含彈嘴角度,減少槍機干涉
優化頂彈嘴,減少虛位 後定更確實
新版氣室隔艙 彈匣可用氣量 氣化效率再提升!
灌滿一次氣
單發可射擊200發
連發可射擊120發
官方測試影片
https://x.com/ghk_airsoft/status/1780082064362197021
5.槍身cerakote處理 更耐用且美觀
6.可搭配加強覆進簧
原版彈簧{氣化 效能優先}
加強覆進簧(操作手感提升,建議搭配co2彈匣使用)

8月15日有售

位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 國土戰略局探員 於 1-8-2024 22:16 發表
台灣嗰邊預購差唔多成四千銀
拉臣刻字果度要錢
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

啱啱入手,v3彈匣非常輕及氣化好好,支野後座力非常大,可能係廠方刻意做大個氣缸有關,音爆聲好响亮,換上咗附送既加硬回膛彈弓及加重尾頂鐵後後座力更上一層樓,
單連發暢順,射擊手感因大後座力故可謂非常過癮,唯一要彈既地方係
Bolt lock 係打咗幾匣後突然失靈,又要左搞右搞先至正常返,真失敗!
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 leozilla 於 16-8-2024 01:29 發表
可惜是grip,trigger guard 同dust cover不做DD款式。
冇計,我都想,但要做埋就要開模,到時就唔止呢個價了,唯有寄望補品會出
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 RCOOH 於 16-8-2024 22:13 發表

唔通你就係靚姐果度買果位?

睇住試鎗,敲鑼咁聲,響到呢。
應該唔係我黎,我試槍時佢啱啱開舖,除咗我再冇第二個客係度
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

引用:
原帖由 stevechau 於 20-9-2024 09:36 發表

聽落好正, 靚姐個SALES同我吹水果陣有話, 呢支野後座力仲大過V記支SR25
後座力係好大,係美中不足音爆聲比較尖聲,低沉返D會更加順耳
位置不同,小言為貴
認知不同,不爭不辯
三觀不合,浪費口舌

發新話題