43 123
發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

買了,本想買AIMS PMC最後買左支做工效差的wa m4,買時試槍用134a,有D攪笑.差點想走,到手後打Top gas真係非一般汽槍後座力,爽.

唔想配錯野一問,有冇師兄已換D-Ring,菊花

Right; Barrel nut. Thank you Everyone!

引用:
原帖由 MG-42 於 29-4-2008 01:08 發表

裝KAC RAS要攪一餐...
已裝了, Barrel nut,D-Ring用回原廠.至於個扣就照磨2mm,OK左.
支槍非常有好玩的潛力,一定要揾D野攪至開心.

引用:
原帖由 alex29 於 29-4-2008 02:22 發表

請問師兄原裝條槍管長度啱唔啱?
可能是公差問題,因我裝舊真準已自開窿,搬裝WA管,準星移前少少約1mm
都算啱.

引用:
原帖由 alex29 於 29-4-2008 20:18 發表

明白, 但師兄你點解唔等埋新槍管推出先裝呢?
我總覺原裝 WA 槍管好唔掂....(因為分咗三節關係)
驚頂唔須個前鋼準昇
無所謂啦!槍系要又折又裝至好玩,由好地地又攪到壞.
由壞又攪到難,呢道好多師兄都系手痕友 :?

到了最後準備

附件

2-5-2008 00:30

引用:
原帖由 d.s 於 2-5-2008 00:38 發表

Wow~重準備?!快快動工啦~!!
忍,忍,忍.內管,金身,重有少少內部零件.廠家們,你知道我在等你嗎?

引用:
原帖由 d.s 於 2-5-2008 00:52 發表
廠家們:
我想,我跟你及呢道有D師兄也願為呢支野而自甘墮落

內外管改齊,唔好問我邊道買?幾多蕉?覺得都係換番條原裝內管多朋友D.

附件

13-5-2008 20:40

殺到泥啦!http://www.inokatsu.com/default.asp. 我要XM177.

又來,太積極啦!

附件

22-5-2008 23:58

22-5-2008 23:58

回覆 #229 d.s 的帖子

用膠佢.

引用:
原帖由 PMX 於 5-6-2008 01:07 發表
想問問有無師兄試過裝203 上WA M4 度 ?? 想問下個hop up 位會唔會阻倒個203 .....身邊無其他m4 做比對 .......希望師兄們能解答...
冇問題,Go啦!

等等,原裝WA M4後段外管外徑為20mm,用gp套管式203要改才可,
我現用的是gp,後段外管外徑為14mm所以沒問題.

43 123
發新話題