發新話題

[WA] W@ M4A1 OPTION PARTS 白老鼠報到區

唔好問我禁多,我認黑仔係我.
圖釘呀圖釘,唔夠600飛就掏左我六十六個六亳六六六...
真係放血.

附件

19-2-2009 21:55

嘩佢老味5舊幾,快過叫雞玩兩味.禁就無左兩百幾 今日只係打左幾下飛機就吹爆左,火都呢曬.蓆西啦!

附件

4-4-2009 17:05

引用:
原帖由 hirohiro 於 4-4-2009 21:12 發表

點執都冇用!ra套裝嗰個飛機係塑膠唔係尼龍材料!擺入去遲早爆!ra都算絕!等你爆左買埋佢個鋁飛機!執多你一濟!
算啦我重懶好人提提大家D廢柴件,點知重要D比所謂高手過一棟.無癮

回復 381# 的帖子

你真係好廢.果隻ra 飛機set連NPAS 及ra bolt一齊買.只係原裝組好後什麼也未攪,拉左幾下感覺ok再差氣試打幾下,幾下,就死左.而你就廢話連連.
果set飛機連NPAS set 如你覺得係正or自問高手GO啦,如非,只NPAS吧!

引用:
原帖由 kyuen 於 1-4-2009 22:41 發表
爆炸了 夾硬來的後果,
係GX加硬飛机
師兄你隻唔係GP GP係白色,係G?呢?

回復 395# 的帖子

hermanht寫到 : (數字人你爆左飛機我好同情你, 但如果你唔想人覺得"有趣"就咪作曬詩咁, 順到乜差. 得覺得好得意係因為你用叫雞做比喻好貼切. 唔想人笑就咪寫D人地睇完會覺得好笑ge野~ 得你有分享我冇分享?)

我在#373用打油詩還港化,是希望大家能深刻點,笑之,預左.
可能我在#373說不明確,我用的是raTECH 膠飛機+NPAS set
但師哥究竟明不明過棟之意?算了,不論了.

發新話題