61 12345
發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 22:27 發表
各位師兄, 請問咁多位識吾識一位外号叫 UnXXe的槍界中人呢??

這位仁兄現時可以係本港某大老字号的wargame場 (附設門市及外展中心那一間) 到好似話事人咁!! 打game既用過火槍打人, 不用check 火力之餘 ...
請呢位師兄繼續....不過....唔好講多....亦唔好講小.....我亦有朋友係受害人

GAME我無同呢個人打過.......不與至評

錢銀&貨物既野.......我知咁多行內人條數唔細........總之錢銀既野大家幾時都要小心.........唔理邊個都係咁講啦

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 23:16 發表

原來係咁,不過都多謝師兄很留意我地哩個POST
你地?
咁即係有幾多人?

引用:
原帖由 一舊水 於 30-5-2012 23:19 發表
唔知等唔等到主角上水講解
放心啦....一定唔會上水....遲D可能要潛
牽連什廣

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 23:15 發表

認同,小心為上
奇實我覺卜場既野............數............只會入落game場户口(依加用機過數好方便).......無必要經第三者卜.......就算落鋪面交訂金......對方公司都應該有收據....呢個先係正路!

其實係唔係透過呢個人卜場每人會平D呀 ......點解要過佢手呢?

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 23:36 發表

佢話會平d,但係計落,貴左
對唔住
我笑左
貪個每人平幾草.....搞到咁大
sorry樓主

樓主......我建議你頭版D字 set 番4號字型啦....咁細隻字....睇死人咩....禾老花架x!!

引用:
原帖由 abcd123 於 30-5-2012 23:48 發表

可自行按ctrl+ '+' 立即解決字型大小問題
多謝師兄教路 ....又學多樣野 Thank you
老人家唔係好識用電腦

引用:
原帖由 anti_uncle 於 30-5-2012 23:09 發表
名我真係吾講得,因為有朋友已經報左警但係哩個人長期留連係本港某大老字号的wargame場 (附設門市及外展中心那一間) 經常係入面打game
成間野D員工刀有制服著....係個個無....又唔係正式員工.....咁你地刀比錢佢 .......個收銀位係正隔離.......點解唔比收銀員呢

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 00:14 發表

其實我地本來係行過去比架,點知佢右話人地叫佢同我地收
收............據.............呢

咁可以當你吞左架喎

依。。。咁要過去八下先

拿。。。。就咁既。。。單野發展到家陣。。。。U字頭刀應該G你係邊位。。。如果你發表既係事實之全部。。。。我建議你用番正身。。。咪鬼用分身。。。。反正比人覆卓你刀係走唔甩架啦。。。。如果你係受害者。。。真係現真身無人會笑你笨實嗗。。。相反重要多謝你提醒大家。

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 04:01 發表

真身=CGF AC?
第個台唔講。。。總之樓主肯用真身現身說法。。。。我起碼覺得有基本既誠意
。。。。!

引用:
原帖由 於 31-5-2012 11:25 發表

你不如都係改名做一舊膠算把啦.
不能認同更多

61 12345
發新話題