45 123
發新話題

你餓唔餓?

你餓唔餓?

無優無慮既童年......除左玩具.....貼紙.....就只有哩D
小時候既零食

呢隻吹波膠個包裝紙可以入厠所濕水印紋身架

附件

30-10-2012 22:40

我放乖乖5香味第一位 ......耶子味麻麻......禾個人始中係咸
次選三粒糖
麥芽糖太痴牙.....好小食

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 30-10-2012 22:50 發表
童年回憶。
人老左就會諗舊屎架嘞

引用:
原帖由 衰人 於 30-10-2012 22:52 發表
全部都食過晒...好記得果d古怪超人印水紙.......
整得好....撻得靚.....可以留3日.....之後越泥越化......約一星期後全甩

引用:
原帖由 2slow 於 30-10-2012 22:45 發表
大白兔糖  我現在每日都食
禾check過資料.....194幾年中国開始生產..........未改革開放時.....美國D超市只有兩種中國貨品入貨架....
1:大白兔糖
2:青島啤酒

引用:
原帖由 GHST 於 30-10-2012 22:57 發表

細個唔認,濕太多水,成日都印唔到  
如果冇記錯,D吹波膠好快無味
起碼三粒先有料到&吹到大波.....所以一紋就幾隻

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:02 發表

細路仔時無零用錢,呢d 野只偶爾有機會食之,次次都想印個印水紙落手玩下,次次都衰(一噠噠...)到而家如何成功印個圖案上身仍然係一個未解之謎
查一兩滴水係皮膚掃暈......不能太濕......撻上去.....用手掌按住....等一陣..固定..離手....再係印紙背濕兩滴....慢慢掃暈....再用手按住....等水份半揮發....然後撕走
禾刀係係厠所衰過好多次先領悟倒

引用:
原帖由 hang2 於 30-10-2012 23:12 發表
點解無了結糖
乖......唔好嘈.....叔叔補番 ......醒多舊痴牙馬仔你嘆

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:23 發表
我以前最愛係牛仔片,果時重係一塊方型既,好食過而家一格格好多
牛仔片小食.....無乜印像

整多罐"克力架".......其他牌子食唔番呢隻味.......最正係罐底D餅乾碎.....要用鐵匙羹仔泥享受

附件

30-10-2012 23:35

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-10-2012 23:37 發表

咁呢隻呢

味食過

引用:
原帖由 061084 於 30-10-2012 23:54 發表
食................
嘩。。。。肚池餅呀
唔知係咪咁叫。。。。可不過反正我係咁叫

引用:
原帖由 WAIKO01 於 31-10-2012 01:45 發表

是花占餅啦… 只吃糖花不吃餅。
係呀係呀 。。。。最好食就係粒花。。。阿媽啤住就成粒食。。。阿媽行轉背就淨食粒花。。。。下邊粒餅就掉鬼左佢。。。。得罪講句。。。粒餅無乜味。。。。溝淡左粒花

從來雪條唔會買孖條(同喜歡既女同學例外):XXX 。。。實比人騎劫x!! 。。。唔係比同學搶半邊就係遭遇家姐既毒手

45 123
發新話題