30 12
發新話題

反鋼珠、反鉛彈,否則wargame好快會完蛋!

根仔

引用:
原帖由 HUNK 於 2-4-2013 01:11 發表
支持!
反正打wargame、IPSC都無必要用鋼珠、鉛彈、啖罐仔
4.5mm{.177"}口徑比6mm口徑。。。更加更加更加。。。早出現!
依家用呢D野傷人同周圍射嗰D人係玩wargame & IPSC既人咩?
好多國際性。。。上得磅有名既射擊運動比賽。。。都係用呢種口徑既子彈!
你唔玩。。。唔代表可以抹煞其他玩緊既人既權利。。。大家追求既野唔同。。。唔可以一概而論!
要取得平衡。。。就要從安全及教育&個人收養造起。

1 個讚好! TOP

自己唔好老脾。。。公司岩岩搞。。。重諗住去參加改善吓D修養

引用:
原帖由 33tt 於 2-4-2013 15:35 發表

嘩! 這公司福利真好,又十分關顧員工身心 ! 是否在南華會進行?
想報名姐。。未去

引用:
原帖由 queen 於 2-4-2013 15:25 發表

呀.......

我係想講,一般痰罐仔上面部份嘅直徑係大約4.5mm,但下面部份嘅直徑係比較大嘅,所以當鉛彈經過一條來福線而射出,咁粒痰罐仔就會留低鏜線.....
係。。。佢既槍管原理同實彈一樣

引用:
原帖由 gtoray 於 5-4-2013 06:32 發表

我從唔係大將, 所以亦無需要大將之風

而且呢, 我只係"希望"大家退群
並唔係"公開呼籲"

呢個GROUP既行動太有可能作繭自縛
唔好話加入fb羣組。。。。直頭係隔離台出post嗰個刀有問題。。。。怪老二亦衝動左小小

引用:
原帖由 T-800 於 5-4-2013 12:34 發表

佢可能少玩過其他4.5mm AlRGUN,軍醫支陳年古董垃圾玩具級無來福線(香港版1.85j)daisy M 914單泵步鎗10m站立打靚D嘅鉛彈輕易打到1cm集彈區(5發)....香港版GAMO COMPACT 手鎗打靚D嘅鉛彈集彈區小於1 ...
以我所知。。。。。兩個台既post發起人刀係無玩4.5mm既野

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-4-2013 19:56 發表 亻巨

隔離台出post嗰個...我識佢十年了,一名熱血,熱愛wargame的好人

有時大家出泥講下,或吾定無咁激化

網絡年代的悲哀
我g佢係好人。。。。我同高羔榚刀識既。。。。但係呢件事。。。。唔代表一定同一立場

引用:
原帖由 faihk 於 5-4-2013 23:14 發表

有... 但係放係度睇既...
唔你話你呀 。。。。唔洗晒冷丫 。。。造乜自己埋位

引用:
原帖由 T-800 於 6-4-2013 02:45 發表
老二兄,橫掂您刀反鉛彈,軍醫抵諗D八舊水同您收左佢la....費事比果班”會友”繳您械收歸國有la....

Happy shooting!
200% 認同

引用:
原帖由 faihk 於 6-4-2013 02:37 發表

我係唔會話我目的之一係為左自high~既~!
Load蛋抹槍。。。然後自轟。。。跟住用止血帶扎住。。。清理現場。。。然後叫白車。。。。

引用:
原帖由 faihk 於 6-4-2013 02:41 發表

搬緊屋... 而新地方無咁長地方...
搬去邊?九龍牙?

引用:
原帖由 faihk 於 6-4-2013 14:59 發表

都係港島地方, 下次見到面話你知...
搬去同羅round?畢國?。。。。嗰度多G竇啊

引用:
原帖由 T-800 於 7-4-2013 01:08 發表

死....吾明TIM...??

HAPPY SHOOTING!
唔洗明。。。。難得胡塗

引用:
原帖由 T-800 於 7-4-2013 11:34 發表

正中下懷.....

Happy shooting!
好似宮裡面用太監。。。就算有野刀玩唔出D乜。。。最多玩雙頭龍磨豆漿。。。。。
大家以後淨係玩閹槍

30 12
發新話題