19 12
發新話題

我正式申報取消"中國籍"

拜左先

引用:
原帖由 衰人 於 4-6-2013 18:08 發表
啊門神.....好心你就唔好上黎啦
。。。佢唔上泥邊有on溝仔玩呀

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 19:39 發表
中國一直有人在監控我,我有很多朋友行家已經出事,廣州有個人叫陳錦龍就是因為買賣玩具槍被關押在深圳看守所,我說的不是誇張,我早就收到消息,有人要搞我,所以我最好不要回中國大陸。網警特務根本不是什麼密碼
。。。你算老幾呀?。。。監控你?。。。你知唔知乜野叫監控呀?。。。咪睇得自己咁堅啦。。。成日走泥R爛脚。。。博人通你渠。。。“監“視得你。。。“控“制得你。。。你重可以係度7up?。。。。早就比人仆低你。。。第朝訓醒就係山西掘緊煤礦啦 。。。

引用:
原帖由 衰人 於 4-6-2013 19:49 發表

嘩...噤恐怖 噤你攞返你支槍未呀
佢真係好可愛。。 。。庇護工場。。。請硬佢。。。得個鳩up。。。又無殺傷力。。。實唔會同D工友打交

引用:
原帖由 M1616 於 4-6-2013 15:16 發表

受中共情報人員監控? 典解要壓迫你呵
因為條友收左人仔又唔交槍(行騙案主犯)

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 12:10 發表
我已經辦理國籍變更不再具有“中華人民共和國公民”身份,中國以後沒資格管我,正式跟你中共劃清界線
你食緊既。。。著緊既。。。住緊既。。。用緊既。。。睇緊既。。。有邊樣無大陸。。。無中共份丫?。。。咁勁你唯一都係縮埋係重慶大廈賣籮柚先有咖哩食

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 12:16 發表

我跟你們身份你不一樣
身份特殊。。。所以要接受返特殊教育。。。慢慢泥。。。十年後應該有小四程度

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 12:22 發表
這個PO是寫給一直在網路監控我的中共情報人員看的。我現在生活得好好沒需要,沒必要,也不想回到中國去,我知道我回來會被你們約談,你們監控我也是沒有用的
有心給內地同胞看的就别寫繁體字啊

引用:
原帖由 亞爾多 於 4-6-2013 12:27 發表

如果你是中國公民並符合以下條件,可選擇退出中國國籍:

你現在是香港居民,或你在緊接移居外國前是香港居民;及
    你是精神健全;及
    你是外國公民的配偶或子女,而根據該國法例你必須先退出中國國 ...
多多好波

引用:
原帖由 亞爾多 於 4-6-2013 20:36 發表
啊tango兄做乜連回5帖
谷緊lever呀

引用:
原帖由 croco 於 4-6-2013 12:32 發表

你又怎麼知道我是不是香港居民有沒有外國籍?我既然宣佈取消自然是第三國甚至第四國國籍
第三&4角值。。。。係爸機欄蛋。。。同。。。閱男

死啦。。。。。係咪鬧緊我推post呀

引用:
原帖由 sunny2014 於 5-6-2013 00:43 發表
其實幾陰公
佢如果係有生意嘅點會星期二上嚟發作?
佢同中國劃清界線。。。但係佢又要靠中國人民生存。。。又中意人民幣。。。佢咁茅盾。。。冇誠信喎

你地全部必遭天遣 。。。。咁既神帖成晚刀衝唔到100post。。。。你地有無盡過CGF會員既義務呀? 。。。。大家反省吓啦

Y

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 5-6-2013 08:19 發表

放心,仲有匿名艷情史頂住
此故事道德崩壞。。。有Y倫理。。。缺乏德“慾。。。除時腰斬

19 12
發新話題