20 12
發新話題

唔公平喎

蘇師傅。。。。。話

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-2-2014 19:40 發表
another So C Fu
somehow they look alike
小心比人告

法庭見

不過澳洲唔知有無民事引渡條例

引用:
原帖由 jn_jona 於 26-2-2014 20:11 發表

三五成群阿必
處女作

引用:
原帖由 ranger_hk 於 26-2-2014 18:53 發表
雖然對家黑人憎o姐,但又麻煩呀媽,又攪到警察叔叔咁做又係咪太小學雞呀http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 0226_00822_001.html
佢阿媽以後唔會比佢玩汽槍
條學生哥自己捉虫入屎忽
二手區注意

引用:
原帖由 kai_matt 於 26-2-2014 20:36 發表
So C Fu PM me becoz of u
im innocent wor
你搞錯左。。。其實佢堅似趙文卓。。。我見親佢。。。下邊就不其然濕濕地

引用:
原帖由 louis265 於 26-2-2014 21:40 發表
聽人講佢話對家用連發HI-CAPA 5.1 射佢喎...
有古仔聽

引用:
原帖由 target 於 26-2-2014 22:58 發表
事出必有因...
帶埋呀媽去打丫ma, 唔洗打電話呀
我估都係有因。。。死淨佢一個

就算1j以下。。。傷人,警察都會受理。。。。大家唔好亂泥。。。拉得嫁

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-2-2014 23:49 發表
某討論區見到

姓名:許xx
年齡:14
就讀學校:旺角潮X商會中學(新世紀天橋旁邊)
F.1仔
經常同老母同行

根據幾名GAME友報料,佢係不死人,而且係究極不死身
第二,當日佢同其他玩家多次口角,其後據 ...
相信上述只係方師兄在某討論區copy & post here。。。。新手咪當真
。。。1j刀可以好大鑊

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 26-2-2014 22:38 發表

即係

定屈錯三叉片
可能裝錯野

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-2-2014 07:37 發表
其實我實在覺得18歲以上打game口角機會都咁高,18以下會唔會仲有問題?
最好可以做到十六歲以下要由成年人陪同。。。!

引用:
原帖由 chris1 於 27-2-2014 18:39 發表

純粹技術層面: 我試過可以既, 換hicapa xtreme飛機組上條slide就得
水哥。。。你刀唔玩hi capa。。。轉左玩glock啦

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 28-2-2014 19:07 發表
有冇師兄睇過!!
好似一個近期wargame紅人!!
http://youtu.be/AZd506PJAyg
又唔係影你。。。呀姐你出乜聲姐。。。阻住晒

引用:
原帖由 Darkey 於 28-2-2014 20:37 發表
其實打仔有咩問題呢管教子女每個家庭都有一套…
好多以前由細打到大, 但係依加呢個時勢街打就唔好喇,
咁多電話影住, 其實真係有咩好影呢, 影左係幫個小朋友? ?
好喇如果最後驚動警察, 阿媽可能比人拉虐待兒童, 但 ...
但You tube....個標題係“仔打老母“。。。。唔係老母打仔喎

片中一開頭係男童左手拉弓打巴疑似佢呀媽既右邊面部。。。!

20 12
發新話題