54 1234
發新話題

今日收到一幅圖

今日收到一幅圖

今日有個朋友射左張圖比禾
30M 。。。今鋪set架生唔洗煩

k數大得滯。。。家陣縮番

附件

M FOUR floor plan.jpg (263.73 KB)

20-5-2014 02:29

M FOUR floor plan.jpg

引用:
原帖由 gtoray 於 20-5-2014 02:46 發表
有新場開張?!
味有交待 。。。索吓料先

資料不詳。。。不過淨係談論場地功能同可行性刀有討論價值

引用:
原帖由 tinyau1134 於 20-5-2014 09:16 發表
休息區細得濟
咁禾又咁睇。。。酒樓一圍十二個人。。。飲成晚坐幾粒鐘無得週圍走 。。。刀係咁坐。。。

引用:
原帖由 Lolanto 於 20-5-2014 03:26 發表
DIY room
睇圖有虎鉗位。。。整到週維油屎鉄屎唔洗自己善後。。。拍吓籮柚就走。。。幾無良刀有

引用:
原帖由 gtoray 於 20-5-2014 09:55 發表
有冇野飲野食賣呢?
真係唔知

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 10:08 發表

呢個題目之前都考慮過,問題係如果是拉線活動巴,我見過只有十米距離成品,
如果是自走有碌碌式,成本同線道間距需要提升,而且操作要多一個人,
唯一比較可行係天花整鐵道滾輪式前後移,可無線或拖線,但需自 ...
可能要/或者本地現有既。。。真槍會都。。。有/未必有。。。咁既設備。。。可況只係玩具槍

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 10:29 發表
另外,如果用靶紙的話,有幾種可能性,
一就係放一個STAFF 係靶後面,打哂就換紙 ( 睇個30 米巴最後是STAFF ONLY.. 似乎店長真是想咁 ),
但考慮到有機會比人告非法禁固同埋果件STAFF 真係會悶到嘔奶,
而不打算花 ...
呢樣我答到你 。。。因為哩個朋友早係半年前經已托小弟去設計靶道既裝置及線路同設備可行性。。。禾以為佢外國用。。。最近先知佢完來本地用。。。重要唔透露區域位置資料。。。但收到將平面圖。。。先知到兼容CQB等多功能場地。。。我真係頂佢個掣
收費附件: 2014-05-20 11.26.39.jpg
收費附件: 2014-05-20 11.30.14.jpg
無5M。。。有OM換靶紙,可選7M,10M,15M,20M,25M,30M。。。。射手位有左,右手可變枱位。。。亦有可Zoom既CCTV及屏幕。。。如果幫佢搞到咁刀重敢收我錢。。。我實同佢拆場/壞左唔好揾我修理。。。關人忍仕

附件

2014-05-20 11.26.39.jpg (67.77 KB)

20-5-2014 11:42 , 售價: 金錢 5  [記錄]  [購買]

2014-05-20 11.30.14.jpg (60.07 KB)

20-5-2014 11:42 , 售價: 金錢 5  [記錄]  [購買]

大家攞張圖去抄 。。。搞拱耐刀淨係食過幾兜芝屎焗吞拿魚意粉 。。。不過做朋友。。。無計啦

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 11:54 發表

堅堅... 小弟之前都考慮過攪,但場地是其一,資金是其二,冇設備SET UP 技術是其三,
最終冇開始做,如果呢個場真是有齊CCTV , 路軌靶,我肯定賣哂廣告叫D 朋友仔去玩..
之前簡單民調,50 蚊是OK 水位 (  ...
預左有D亂撳/唔太熟悉既人同一切既可能發生 。。。所以不論什麼東瀛無敵潮吹手。。。二穴齊捅金剛指。。。雙鬼拍門扭Lin頭等出沒。。。刀無有怕。。。因為線路中會有自鎖同踢甩所有其它關係既裝置。。。其實造左個線路模擬模型。。。反覆測試。。。只係唔知個朋友搞成點

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 20-5-2014 12:02 發表
麻煩每條line加多個虎鉗
虎鉗位有係DIY工場。。。應該甚小有咁大個虎鉗會安裝係屋企

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 12:16 發表

順手攪埋迷你倉一個月300 仲盞鬼啦
幅圖好似有D紅灰格仔係Locker。。。我估刀係迷你倉或唔帶番屋企避老虎既防兇洞。。。如果假設我收工要用DIY工場整野。。。一晚整唔哂第晚或隔晚再整過。。。有Lock存放就唔洗托返公司收工又咩返出去。。。都不失為一種方便既服務

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-5-2014 12:24 發表

我從未見過有人寫洋洋千字叫人請靚毛

每個靶位有個托槍架或豆袋就正了…當然係出租la
唔係喎。。。聽落有D建設性。。。又唔洗禾比錢。。。水佢請刀好喎

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 11:54 發表

堅堅... 小弟之前都考慮過攪,但場地是其一,資金是其二,冇設備SET UP 技術是其三,
最終冇開始做,如果呢個場真是有齊CCTV , 路軌靶,我肯定賣哂廣告叫D 朋友仔去玩..
之前簡單民調,50 蚊是OK 水位 (  ...
OM=屍炉=零米=隨手可以取靶紙成積同更换新靶紙

54 1234
發新話題