20 12
發新話題

室内外game受傷/受驚經驗

室内外game受傷/受驚經驗

有無師兄分享吓 。。。當然除左中槍
因為見陷阱特別多。。。癈車爛鐵。。。鐵皮。。。鐵釘。。。竹栅。。。尖角鋒利口。。。門蓬夾手撞頭。。。地滑。。。。有無師兄嶺過野或鈎爛衫褲vest

引用:
原帖由 kirk123 於 17-7-2014 16:40 發表
試过木板木刺插傷, 踩到給豆豆滑倒。:~ (
木刺真係痛

引用:
原帖由 gtoray 於 17-7-2014 17:02 發表
CQB 一齊衝到轉角,撞到pk
咁唔算啦。。。只計設施引致受傷之類

引用:
原帖由 joey 於 17-7-2014 17:03 發表
俾不知明植物莖部吉到,皮膚過敏
搞左幾耐??

引用:
原帖由 rho837 於 17-7-2014 16:57 發表
紅火蟻!

黑蜂巢!
你多手?

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-7-2014 03:10 發表
W易發個休息區去貨櫃場段路中間有條差唔多半米深既坑,
上面放左塊木板

我出事之前都見坐兩個同團友叉左落去,佢地輕裝冇咩事
我果時仲係到笑咁都跌得落去既
點知走既時候因為我太重裝,塊板彈左下,
失平 ...
佢可能真係想埋左你

引用:
原帖由 eddie_hk 於 18-7-2014 09:51 發表
講開"陶瓷樽", 成日好驚D 流彈打到人地"屋企", 有D 師兄又唔生性向住D別墅同樽試槍及燃燒租槍果D BB 彈, 我成日諗冤有頭有咩搵佢地, 唔好攪我, 我打攪一陣玩完即走...

D人痴線。。。金塔刀射

引用:
原帖由 geoprotex 於 18-7-2014 17:19 發表
N年前去田X仔,尾場攻石屋,潛到去屋角對開草地十幾米cover前,屋裡面有人開火,
即時反應梗係跪低take cover,膝頭硬碰草叢下暗藏嘅磚頭,
痛到唔郁得(那些年唔興用護膝更加未有combat pant),
一路跪到en ...
慘。。。害死人

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 18-7-2014 19:34 發表

軍軍軍以前其中有兩三個場好多金塔,有個可以同山墓玩遊戲
我嶺過野 。。。。個山頭好邪  

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 18-7-2014 20:40 發表

果道玩夜game先邪,成晚周圍有人聲?
基本上我十分鐘刀行唔番出泥

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 18-7-2014 20:58 發表

哦!迷路

仲有無見倒D乜?
我見唔到。。。。但敵方見倒。。。我以為咁筍。。。敵方見倒我都唔開槍。。。。比我射。。。後來問番先知道。。。佢話見到我後面過小小有個著唐裝既人企係我後面。。。所以無打過泥

引用:
原帖由 jn_jona 於 19-7-2014 01:59 發表

咁有冇大病一場?
我無。。。我中槍死了。。。自行離場。。。但當時感覺好怪。。。亦好振定。。。知奶奶地野。。。因為行左五分鐘都未出到去。。。唔係辦法。。。靠邊行。。。行多五分鐘。。。卒之出到去!

改牌頭 。。。。受傷/受驚經驗

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 21-7-2014 02:10 發表
夜GAME...
對講機通知開GAME後
自己一個行頭 諗住自己友會跟住
點知行行下無哂人 開對講機又無人應
望番後面 連「營地」都無埋燈
又黑 淨係聽到D風吹草聲, 蟲叫聲.........
突然見到前面好似「有人」 好本能射 ...
鬼暗眼。。。。!

引用:
原帖由 st.john 於 21-7-2014 09:33 發表
夜game達得小學
故事係帶小弟玩街埸嘅師兄發生,話說成班師兄開始玩冇耐,已經有師兄話周身唔「聚財」唔想打,但本人嘅師兄朋友因小有得打game(因老婆唔鍾意),所以叫呢位師兄照玩,咁開始後玩到有幾 ...
時空交錯 。。。。見到次空間物体

20 12
發新話題