發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 於 31-5-2012 16:48 發表

阿師傅, 你換返啱個acc 先回我好唔好?

須然我youtube煲緊逆戰...........重有成粒鐘先完............但發生過乜事 ..........睇完再歸位

引用:
原帖由 gtoray 於 31-5-2012 17:01 發表

又呢排先打game
又少上呢度
又做開cdrom
我又唔明呢個topic有幾大吸引力要你專登買花生
頂好
又話cdrom............連舊a/c刀無.......图刀睇唔到......做乜CDROM
又話呢排先打game?........咁即係乜?

引用:
原帖由 於 31-5-2012 17:38 發表

亦箭刀吾系好好體...
睇到廖啓智係火車死
暫時刀ok
跟住唔知

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 18:57 發表
其實原汁原味scan上黎
淨係PS走D粗口就OK吧

原汁原味......咁先係證句......$100好野

影張幾頁紙up上呢先唔當你9up架痳x!!

引用:
原帖由 於 31-5-2012 17:38 發表

亦箭刀吾系好好體...
個end頂..........勁唔得
不過成套野刀幾緊張

樓主你改慢慢改........先送張遠距離............手机影刀得...............既三草稿相上泥先.........

樓烹去左邊

引用:
原帖由 anti_uncle 於 31-5-2012 21:31 發表

仲未得,因為有多個受害人一齊放上黎,估計12點左右應該可以見街
令咁多位師兄等咁耐吾好意思
遠距離影張草稿up上泥先講啦.........實呈有無草稿存在架........唔好玩野喎

引用:
原帖由 一舊水 於 31-5-2012 22:32 發表

食完飯返黎重未有野睇
寫得落紙,點都有d野影上黎
話之一堆散收收都好, 無圖無相無真相
你反正玩到咁大, 影返少少實質證據好喎兄弟
係囉......遠小小影幾張紙.......又睇唔到粗口咪得囉.........你1話12點後先有野睇......咁多兄弟係度等你.....你交D功課好喎.....唔係個個三更半夜刀噪醒你架

引用:
原帖由 於 1-6-2012 00:16 發表
而家都係二百零人online 啫.
係喎。。。。。呢個時段突然咁多人online。。。平時唔

我刀好新架

你用手機影個稿真係咁難?
你係咪玩呀?

沙展呀 。。。。我有留意架。。。分析得好好

好嘞。。。。。下載左放大研究下先

發新話題