發新話題

Game場飯盒

Game場飯盒

今日天公做美,唔落雨之餘。。。。重唔曬。。。
最正就係場裡面既職員特別為我麻差煩既飲食習慣而遷就小弟
全腸飯

附件

24-6-2012 22:11

估下先啦

引用:
原帖由 louisli 於 24-6-2012 22:31 發表
鼓油紅腸飯...
自己帶支黑蒜油嘛
其實我未去過個度。。。。唔G佢用乜模式做午餐。。。

引用:
原帖由 odaan 於 24-6-2012 23:05 發表

哈 , 你來早講嘛

不過果間飯盒今次質素差 , 晏晝後打左幾次電話鬧間餐廳
o下。。。。丹爺你在場?
我個隊D仔對D燒味飯無投訴喎x!!

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 24-6-2012 23:20 發表
點解咁多腸
我每次D伙食最多兩三塊加塊餐肉
因為小弟好偏食。。。 。。。。同埋唔食燒味

引用:
原帖由 louisli 於 24-6-2012 22:31 發表
鼓油紅腸飯...
自己帶支黑蒜油嘛
未食過黑蒜油x!!

引用:
原帖由 odaan 於 25-6-2012 01:12 發表

我係二營
與 Uwants 超人一起

有客人講話 D 飯有 D 硬 , 所以反映左比餐廳

下次嗌 "免切" 成碌紅腸你咬

P.S. 檯腳係我燒焊打拉釘 , 所以一見檯腳我就知係邊度
早知過埋你個邊打超人啦

上午11點幾收到過電話(戰鬥進行中).......之前兩個刀唔聽(震機).......條友繼續打泥,咁密可能真係有急事(第三劑戰鬥中聽左).......條友問我做乜唔聽......禾話打緊呀......問我邊個場.....禾話糞x蠅囉~~!.......佢話o下.......你見唔見超人?佢刀係糞x蠅喎......禾話唔見超仔喎......呢度應該得禾地一團 .......早D出聲禾拉埋班仔去打超人丫嘛

引用:
原帖由 於 25-6-2012 13:11 發表
咁奄尖, 下次搵人俾個白飯過你.
係x!! ....我食野比較麻煩(齋菜一定無問題)......專食加工過既肉類......新鮮既雞,鴨,鵝,乳鴿,蒸魚......豬肉(午餐肉我食 )都唔食......新鮮牛肉我食

發新話題