發新話題

今日收到一幅圖

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-5-2014 12:51 發表

嘩!良心企業社會責任商界剪胸圍懷

總之請人要海納百川,有"容"奶大

得閒叫D員工著制服去植下樹除下草,向社區宣揚環保意識.係GAME內整檔小食部賣下魚蛋,打靶區又要專人輔導下失意的射手.咖啡咪咁熱,淋到都吾起 ...
毛限想像胸姦

引用:
原帖由 T-800 於 20-5-2014 12:40 發表
熱切祈待有真正公開的靶道:即合法的4.5mm ,.177 AIRGUN、粉弾 PRINTBALL也可以打靶試鎗.....  沒有歧視就太好了.......!

happy shooting!
問左朋友。。。技術上2焦樓下乜刀打得。。。除左水槍及帶有可燃性澎漲爆炸品推動力裝置(禾其實唔知佢噏乜)。。。總之話發現有Over 2J既野就必定報官。。。佢話去到咁既狀態。。。經已唔識處理。。。一定求警協助

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 20-5-2014 14:18 發表

放係條LINE到 可以SET埋鏡嘛
但願你係鋼身M4

引用:
原帖由 sam524 於 20-5-2014 14:37 發表
30m 正呀喂
各有所愛。。。各有所好。。。我個人偏向DIY同CQB

引用:
原帖由 sam524 於 20-5-2014 15:17 發表

其實好多野都想DIY
但奈何無T大咁好手工 又無知識 又無工具
哩樣野又係頂佢個掣既時間
佢話虎鉗同工具好平。。。求其買D祖國士巴拿鉗仔,六角匙,銼刀鎚仔咁應該OK啦
我一路食意粉一路小佢。。。D架撑唔靚整乜呀?。。。如果人地屋企D架生重靚過你工場個D。。。洗條春幫襯你牙。。。好心有心搞工場就咪用流野啦。。。大六虎鉗我刀驚夾壞我件野。。。唔係英國刀最小美國啦。。。聽完之後。。。又係叫我到時幫佢訂架生。。。吊~~!又中獎

引用:
原帖由 rho837 於 20-5-2014 15:21 發表
幾時又得玩?
唔知喎 。。。見佢無聲無氣又飄飄忽忽咁。。。到時先算啦

引用:
原帖由 sam524 於 20-5-2014 15:57 發表

佢可能心諗
"_你咁勁 幫我買囉"
佢叫埋我去開班呀 。。。我心諗。。。有人學先算啦 。。。我又真係無乜所謂喎。。。又唔係D乜野特異功能 。。。夠人先算啦

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-5-2014 16:03 發表
查實虎鉗點先叫靚?
絲桿。。絲套工差小。。。用料硬中帶靱。。。鉗口鐵一夾埋兩邊要睇齊同對位。。。鬆哂再夾都係同一個位。。。無高低

引用:
原帖由 Dave 於 20-5-2014 16:17 發表

我要學75 米打5 毫
實彈.22都未必得

引用:
原帖由 kirk123 於 20-5-2014 16:38 發表
等我諗定有 D 乜野攞上去  DIY 先...
去刨木囉。。。磨到佢週圍木糠等佢吸餐死刀好 。。。自己帶件衫同口罩。。。玩完就掉。。。衫就洗

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-5-2014 18:41 發表

https://www.youtube.com/watch?v=HIwVK_FxGZk
你睇下
用手机唔睇片啦。。。22禾試過一百來打條三呎高。。。四吋闊槽鐵有聲。。。無落鏡只M西。。。不過唔知打中高位定低位囉

引用:
原帖由 jn_jona 於 20-5-2014 03:35 發表
30m range正啊!
Set槍set鏡一流!
平時打game冇時間慢慢set鏡set gbb hop up
要打中人只能近爆
如果你一個人佔用38平方米。。。約400呎平方既空間同設備。。。你估你會比幾錢個鐘先叫合理呢?

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 20-5-2014 20:00 發表
純粹租range
係喎 。。。叫佢做劏房重好啦。。。搞乜鬼場

引用:
原帖由 kwanfoto 於 20-5-2014 11:14 發表

依家8米果間都要50蚊...但轉身都有難度...可以有選擇都唔想去
其實我剩係鍾意玩手槍射下靶...ipsc果d會又要排又要聽人吹牛皮...依類靶場正係我所需要的
自助IP區。。。三五七個知己租哂成個區。。。你唔出左個範圍。。。無人理你

引用:
原帖由 tf141 於 20-5-2014 19:37 發表

.22神人
http://m.youtube.com/user/22plinkster

發新話題