發新話題

[歷史]點解廣華街會有咁多鋪頭賣槍

有無師兄有印像天后未到銅鑼灣左邊上樓有間閣仔鋪........買裝備為主........係呀老虎仔睇檔(王足坑教射野個個)

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 11:55 發表

沒錯在地庫....

Happy shooting!
個陣新場冷氣勁正

太子聯合大頭"cake"..........後尾去左金魚街.........之後唔見左

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 12:02 發表

係咪幅牆上面畫咗d飛虎隊塗鴉果間....

無留意......夜晚蛇王上去吹水多......岩KING

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 12:05 發表

我係果度買咗支珍藏版鍍銀打cap射薯仔嘅迷你左輪,keep到而家....

你真富貴

引用:
原帖由 T-800 於 4-5-2012 12:40 發表

原來如此,是否有位四眼肥仔哥....

個個係"肥玲"

引用:
原帖由 失去靈魂騎兵師 於 4-5-2012 12:51 發表

佢日日跑步無肚腩唔係肥佬了

.....最近個零禮拜月又見肚

禾尋找緊青看見證

有無人揾得番自己呀x!!

引用:
原帖由 tango10 於 4-5-2012 13:44 發表

梁家輝果張..................! 當年天使人?
你有粉

引用:
原帖由 tango10 於 4-5-2012 14:12 發表

你話呢!
....當年揾唔小啦

引用:
原帖由 tango10 於 4-5-2012 14:12 發表

你話呢!
全部刀係客串出埋私伙野 .......咁岩大家刀Tango行頭

引用:
原帖由 tango10 於 4-5-2012 14:17 發表

咪玩啦! 拍果一個鏡項, 行晒咁多架生, 捱足一晚通頂, 仲要上去港台先攞到二舊水!
8幾年二舊刀幾好味啦喎

引用:
原帖由 33tt 於 4-5-2012 15:12 發表

Tango 兄是否指這位乜諗因冒警,所以比雜差的反去呢 ?
一定唔係冒警 ........至於乜時就........x!!
唔係冒警......我形容緊係早期廣華街"超辛升"時代.....係鋪頭裡面佢陀住枝槍做售貨員姐....真係唔G比佢嚇死...G就比佢少死咁籮

老廣經典笑話一則 ............(傳聞)..............真係當笑畫聽算啦............小弟呢期得罪好多人x!!

早苦干年前.....人安入邊"大丁"

A:事主
B:黄大丁

某日.............大丁店裡
A........行左入去睇野
B........好清閒.......聊客

B:  咦.....哥仔........你著緊件軍褸.....好流喎......你係邊度買架
A:  好流咩 ..........早幾年咪係你度買架籮........你話我聽係堅野泥架嘛
B:  係咩?......(跟住啞左)

發新話題