發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

頂。。。。睇完兩頁紙。。。。同你一樓Post個D野分別唔大。。。。又話好多粗口?。。。。得果幾句!。。。。你搞左成晚。。。。就係得呢D牙?。。。。。唔掂檔喎

奇就奇怪在。。。。。編野同一樓寫D野差唔多。。。一樓係濃縮版。。。。原稿一早有。。。。點解叫佢八點幾影上泥睇下要搞到十二點幾呢?。。。。唔通個二頁紙用左幾個鐘鬥出泥?你好難另我咁諗

唔係難為你,世伯D往綪野我刀知D,總之有D錢銀貨物野小心D啦,所以我叫你唔好多唔好小交代下。。。點知你。。。

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 12:21 發表
請問咁多位師兄我叫受害人仕錄音講出黎放比大家聽好吾好,之後方便的話會影埋入數d證據比大家睇
哩d可以的話我會係哩兩三日內做好
拿。。。樓主。。。。。我唔係大細超。。。你試下答左我D問題先。 。。簡單答就得。。。唔左時間。。。我幫緊你
1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?

3.,警方有否受理而立案處理?

4,你,是否受害人之一?

5,你,所提及既律師是否真正存在?

6,律師角色係?資詢?刑事?民事?電話法律服務?

7,你成隊人三十幾人只有你一個識上科林寫野(只須答係&唔係就得)

引用:
原帖由 於 1-6-2012 18:55 發表

我就唔急既, 呢D 野無得急.
只係D 新ACC 比較熱心同有興趣多D.

係囉....咁急做乜?  
有金牌攞咩
想睇野就企埋一邊,成日"J"住  
有報案有律師..........呢D野要蚊耐D先好味架嘛  
我等樓主

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 18:37 發表

1,你所知有幾多個你真係認識既人受害?24人

2,聽你講,受害人有幾多個去報左警?我知道現時有一位已去報警

3.,警方有否受理而立案處理?已正式立案處理

4,你,是否受害人之一?是

5,你,所提及既 ...
.....師兄.....你隊人成24個人中招.....有無試過一齊揾佢研究下點拆?(定係揾佢唔到或者佢話唔係香港....又話身在泰國?.....又唔聽電話之類?)

我最終極疑團:
個位世伯(無制服,好易認).....點解昆過咁多人.....無人去噪佢?.....佢一個星期起馬有四日係間鋪度打躉.....點解佢重可以坐係老廣咁耐而絲毫無損?.....係唔係佢手法高明....面皮夠厚.......你地成班吹佢唔漲....還是别有原因............呢個係小弟最唔諗明既地方

神到.........禾去拜神先(仙)

引用:
原帖由 Arther 於 1-6-2012 21:44 發表

你話已經報了警,請問警方落案告佢乜?而RN号碼又幾多?
比D時間佢啦.....佢刀話只係佢地其中一個隊員報左官.......張報案紙可能唔係佢身上

引用:
原帖由 anti_uncle 於 1-6-2012 20:19 發表

同佢玩果班好似比人落藥甘架,樣樣都聽話,要錢比錢,無錢就行開,仲要唱衰人地抬高自己
佢面皮成寸厚架,成日份失憶,搞game要借人對手
拿....你講個D野知架啦......但係你刀解唔開我既疑團!! .......其實你有無真正去諗下我講乜野呢 .....我真係幫緊你架

原帖由 LKL2486 於 1-6-2012 22:45 發表

??WTF

引用:
原帖由 一舊水 於 1-6-2012 23:45 發表

邊試有

引用:
原帖由 一舊水 於 2-6-2012 00:10 發表
明明樓主自己拍心口話會用真AC
說好的CGF真AC到依家都無PM過
唔敢PM我, 可以PM各大版主, 再由佢地為你背書作證明
妖。。。。你玩少陣會疴唔倒尿咩

我證實樓主有用真身PM過我一次,人地唔PM你我好理解

引用:
原帖由 一舊水 於 2-6-2012 00:10 發表
明明樓主自己拍心口話會用真AC
說好的CGF真AC到依家都無PM過
唔敢PM我, 可以PM各大版主, 再由佢地為你背書作證明
洗乜PM版主呀。。。。你當CGF D版主乜刀睇唔倒牙?。。。搞搞震。。。。一陣搞到版主扇手撳錯制,你連神刀無得拜呀

引用:
原帖由 於 2-6-2012 00:04 發表
估唔到有咁多平時唔郁既acc 會對呢個post 有性趣
咪係囉。。。

正所謂:  養C千日,用在一鋪(post)

引用:
原帖由 一舊水 於 2-6-2012 00:24 發表

之前唔講出黎邊有人知
依家你出黎擔保就OK啦
做咩呀?擔保咩呀?擺禾上檯牙?

我只可以擔保∼∼!
佢隊出生入死既隊員,比張報案紙個兄弟,影張報案紙上泥睇下,如果泥緊個星期三都見唔到,我只可以擔保。。。禾一定吊賊佢

引用:
原帖由 laiyatman 於 2-6-2012 10:44 發表
會否是秃頭的,在我未來港之前,台灣uncle多的是...................
記住,有鬚就認老豆,有波就認老母,係香港實掂嫁,台灣人

發新話題