發新話題

益x多

益x多

最近有個人想同我輸睹.............兩小時內隊5排益x多........一排5枝........飲得哂佢輸$2,000HKD
大家覺得勝算大唔大?

引用:
原帖由 skynet1983 於 22-9-2012 17:20 發表
一定得啦…不過我覺得樓主係想話兩分鐘…不過打錯字…
無打錯字.......係.....兩小時內

引用:
原帖由 HunterX 於 22-9-2012 17:16 發表
據說無人可以一口氣飲兩排......
不過你有兩個鐘......
聽過有人第三排經已嘔

引用:
原帖由 阿扯 於 22-9-2012 17:34 發表

話時話,我屋企下面間wellcome 2個月都買唔到精力多,香港仲買到精力多
係.....禾附近間胃康......見個水貨佬.....一板落車未入超市.....經已叫D跟車唔洗拆.....佢成板買....成板拉走x!!

引用:
原帖由 kai_matt 於 22-9-2012 17:49 發表

應該一定得啦
我以前練完跑個個都起碼隊一排
你仲要有兩個鐘wor
禾覺呢個唔係2.5L容量既問題.......而係你個腸胃能否承受2,500億個"活性乳酸菌"既問題

引用:
原帖由 tf141 於 22-9-2012 18:00 發表
sorry, 我睇錯
兩個鐘既話可以試下

因為我上次係賭5分鐘飲25枝, 可以一路嘔一路飲
但係我去到第18枝已經決定放棄
個戰略係......頭段隊一半......兩小時後最後10~8分鐘隊埋最後個半......然後即收錢.....放入銀包......再嘔 .....

N前政府病假......重用緊GF181年代.......有伙記用呢招......隊左三排......去急症......政府醫官判症為"急性腸胃炎".......得到3日病假.......因為個病徵同腸胃炎無分別

引用:
原帖由 enochtam2 於 22-9-2012 18:58 發表

你D胃酸都已經殺左9成菌啦.......

唔係呀化

引用:
原帖由 tf141 於 22-9-2012 18:00 發表
sorry, 我睇錯
兩個鐘既話可以試下

因為我上次係賭5分鐘飲25枝, 可以一路嘔一路飲
但係我去到第18枝已經決定放棄
據聞係當口鼻3個窿一齊噴出泥.....食道感覺勁酸.....噴完再嘔......呀仔....你上次係唔係咁??

引用:
原帖由 jn_jona 於 23-9-2012 12:33 發表

但係你地啤酒唔係重勁咩?
可樂汽勁好多

引用:
原帖由 carl 於 23-9-2012 12:46 發表
我以前挑戰過一個鍾5排成功....要慢慢飲....最後果樽要last min 先飲.
千萬唔好倒杯一次過飲.....
拱堅? 師兄厲害

引用:
原帖由 odaan 於 24-9-2012 10:41 發表
總係想食酸野 , 連果 D 超酸糖都食到無感覺

所以益力多酸過頭飲唔到應該無可能 , 我細個有搏命飲 , 但飲左過唔過 5 排我又唔記得
如果真係會嘔 , 應該除左酸之外仲有野影響到

所以甘樣講 ..... 又好想 ...
益力冰

咬樽底啜就聽得多......撕開個樽就依家至知

引用:
原帖由 odaan 於 24-9-2012 10:41 發表

總係想食酸野 , 連果 D 超酸糖都食到無感覺

所以益力多酸過頭飲唔到應該無可能 , 我細個有搏命飲 , 但飲左過唔過 5 排我又唔記得
如果真係會嘔 , 應該除左酸之外仲有野影響到

所以甘樣講 ..... 又好想 ...
禾最怕食酸野

小啦叭。。。。條契弟問實佢係咪兩個鐘內。。。。點知條友又話要一個鐘頭内。。。。我話一個鐘都得。。。。我有人制。。。。條實頭又話唔制。。。。話費事人地用條命玩。。。。小丫。。。。正契弟

發新話題