41 123
發新話題

[認真] 如何保養辣雞?

引用:
原帖由 T-800 於 13-11-2012 00:10 發表

真架!訓練大家正確控咪手勢:拉開少少支咪,吾好錫住支咪來唱,否則後果自負....

Happy shooting!
做乜擺奧巴馬幅相出泥呀?

驚??? 驚乜?
咪扮型喎。。。我真係唔G你想表達乜喎

引用:
原帖由 潛陣水 於 13-11-2012 05:13 發表

講起火雞, 我諗緊可唔可以用明火當hot air gun錦用, 去拆IC
我果隻雞係kovea牌, 明火噴咀火苗極尖細, 諗緊可唔可以"譚"熔d鍚
換新火雞有無好介紹? 我嫌依家呢支太少容量, 重細過支白板筆
唔色。。。 。。。自己無試過
不過你試吓無壞 。。。最多咪整爛件野

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-11-2012 13:15 發表
雞係明火噴咀火苗極尖細咁就吾係雞啦

好似D人用勁熱風筒拆IC的.....
未必一定用熱風。。。用辣雞都得。。。出D秘技啦

引用:
原帖由 T-800 於 13-11-2012 13:51 發表

用火雞咁樣折Ic原則又無話唔得的,不過我諗支火雞要好靚,個火要控制得好好至得,同埋您嘅手勢要好好至好喎....

Happy shooting!
Yes....所以話電子佬手辣雞好唔好。。。。係好重要

引用:
原帖由 潛陣水 於 13-11-2012 15:42 發表

我都見識過
Search "Chipquik"
超低熔點線,用左鉍,低熔點金屬
但就未見過用普通線or淨雞
禾緊係講緊普通線同淨齋雞啦

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 13-11-2012 17:01 發表

吾明白
你得閒約吓軍醫叔飲tea 再問啦

引用:
原帖由 T-800 於 13-11-2012 18:40 發表

吾制....... 要預埋tango 仔禾至去飲....

happy shooting!
你。。。。

引用:
原帖由 潛陣水 於 15-11-2012 03:00 發表
學校個Lab tech
話說上手唔知冰個壽頭用到隻雞黑曬咀, 我用果時連用濕海棉都抹唔乾淨,唔上鍚, 錦叫佢黎幫幫手啦
點知佢手起刀落去搲隻雞
拱佢刮完隻雞咀你上唔上到錫丫?

引用:
原帖由 T-800 於 15-11-2012 17:17 發表

您交學唱費等軍醫教您唱歌,最近軍醫重操十幾年前故業,幚某團體教人唱歌....(真架!)

Happy shooting &happy singing!
請唔請代唱。。。。我有興趣

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 15-11-2012 18:02 發表

我唔靚仔都做得明星?!
我相頭唔得。。。我要做幕後代唱呀

41 123
發新話題