發新話題

槍店態度?

引用:
原帖由 gainax 於 6-8-2015 03:35 發表
槍街咁多舖, 有店有好既態度咁緊係有D冇咁好既,

最近都去過某間細鋪, 買件一千咁上下既件,大陸Copy野質量唔穩定大家都明,禮貌問下睇多件可唔可以, 估唔到面色同語氣由如天有不測之風雲 講句"大陸野係咁架啦" 。 ...
如果真係平我一定去買。。。貴我必定唔買。。。我唔會怕睇人面色(又唔係造人世,佢態度9西关我能事牙) 。。。我就唔會同錢鬥氣 。。。最緊要我買到

引用:
原帖由 2slow 於 6-8-2015 11:21 發表

茅錯,
但T兄會唔會因為入面有件靚女/姐之類而入去買貴貨呢?
一定唔會囉。。。囡我折墮D。。。食唔切。。洗七去買野牙

引用:
原帖由 goodsmile 於 6-8-2015 13:33 發表
其實。。。。。。有時D客都好有問題
試過。。。。。。
1.試好哂槍要求折扣
2.自已聽電話吾小心跌槍落地(小)個staff
3.話支眞品x300做得吾似吾夠光
4.問價格包運上大陸? (only 同胞)
5.買包bb彈問足吾足數 ...
佢地無睇CGF....好明顯宣傳不足
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... 1407&highlight=

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-8-2015 17:53 發表

C兄做昌掂?
你咪咁多事啦

。。你幾條仆街丫。。。

引用:
原帖由 gainax 於 8-8-2015 09:06 發表
行左咁多年, 真係唔覺見有排隊買槍既程況,買槍賺得唔多,靠賣零件雜物生存?
有D都可能有網店賣比鬼佬賺另一條水又整下槍收手功, 但...賣二手槍同整槍個D究竟點捱到落去 好似碩士個D
十年後都仲係度
二手槍利潤極高呀師兄

引用:
原帖由 gainax 於 8-8-2015 09:06 發表
行左咁多年, 真係唔覺見有排隊買槍既程況,買槍賺得唔多,靠賣零件雜物生存?
有D都可能有網店賣比鬼佬賺另一條水又整下槍收手功, 但...賣二手槍同整槍個D究竟點捱到落去 好似碩士個D
十年後都仲係度
我有次係飾櫃睇野。。。足本全程。。。有兩條中學生。。。乸兩衼手槍去放。。。一枝we p08 銀色。。。一枝kj 92f。。。我立一立ok新净。。。比石士睇睇。。。擰晒頭同兩條。。學生哥講呢兩支嘢好舊款。。。唔想收。。。要收價錢都唔會高。。。 兩支一齊放一百二十蚊。。。兩個學生哥同我刀呆一呆。。。之後佢地咬耳仔。。。放低槍。。。收左$120....走咗

你咪諗吓佢點生存囉

引用:
原帖由 jacko 於 8-8-2015 10:03 發表

佢係個別列子,槍譠神話
。。。。未有國狗嗰陣。。。我有個fd....係佢度放支馬記AUG底中力一槍4日本鍊匣加一隻日本彈弓匣。。。。放左$350

引用:
原帖由 051039 於 8-8-2015 11:25 發表
電槍換條彈弓都三舊水啦
唔係快拆波箱。。。呢個價錢合理

發新話題