發新話題

注意!!!!!出現大老千 UPDATE on p.19 #280

引用:
原帖由 calbee 於 2-6-2012 15:35 發表
樓主 我唔知你地所講果過unxxx係唔係幫我地整槍果個uncle 如果係 咁我地應該係你地所講uncle個班ptw/ctw學生.我地個team叫btw.有d野我想係度澄清下
首先我包括我地d隊員都係完全撐uncle 點解??我地幾個學生哥並唔係 ...
呢位師兄。。。。CTW你知唔知係乜?

問多個問題
希望有師兄答一答。
本地CTW專賣店在那裡?
係老廣還有CTW賣嗎?

引用:
原帖由 gtoray 於 3-6-2012 04:28 發表
我對樓主既誠信開始有懷疑
佢PM比禾個金身銅佢係Post話佢唔係呀邊個邊個

引用:
原帖由 ner 於 3-6-2012 14:59 發表
無晒喇,快d到deadline喇x!!

-----------------------------------
from你想台
第個台我唔理,呢度佢點刀要交代下。。。。。。

引用:
原帖由 於 3-6-2012 18:28 發表

你想俾個乜膠袋我地?
五亳子個個D

引用:
原帖由 一舊水 於 3-6-2012 19:27 發表
跟post跟到都唔知邊d人係親U派邊D係反U派......
D煙多到.....
兩邊都.........
u門徒...........CTW分期 我信.....唔係分期比你地班學生哥,有9人要CTW D貨尾咩 無賺錢?賺左你唔知姐  .........元朗出去車個唔洗錢既新摩打比你地 淨係來回油錢隧道錢邊個比?.......世伯元朗三斤場有位存槍你G唔G架?.......洗專登揸車出九龍車零件比你地用?......唔怪你地......香港飲雙氧水刀有人信

樓主..........我一路都話幫緊你.....意思係要你想清楚你自己係唔係比人借緊"刀".....成班24人嶺野......你地唔揾佢拆(幾乎日日世伯都係廣華街)......推哂比你上泥做"死仕"週圍唱 ....我地就過足癮.....人地推波助瀾.......你就見義勇為 .......到頭泥比人圍........你班"隊友"有無"實質實在實證"去支持你丫?......咪又係耍你法律行動進行中,不方便透露 .......有D乜野汁葉大律師?........你有無份去開會先?........你地24人嶺野......即係起碼有24單野.......咁你係咁依整番24條題目出泥(唔洗寫內容)睇下.......比埋格式你.....你唔好同禾講你唔識寫..........例如

事件                   受害人數              $?
訂槍                   x人                  約x000
整槍                   xx人                 約x0000
卜場                   xx人                 約x000
買零件                 x人                  約x000
拖數                   xx人                 約x000

我睇佢地推哂比你,你係最清楚個個..........知幾多寫幾多.......唔好老作

引用:
原帖由 於 3-6-2012 23:37 發表

叫佢律師上黎答啦.
等下就又有一個新ACC 出黎話自己係律師.
汁葉個隻丫嘛

刀唔關事

打格仔

未過午夜12點。。。。等樓主交代。。。。
唔浦頭唔代表了事

引用:
原帖由 於 6-6-2012 16:07 發表

個西瓜唔浮咁點算...
咁呢度講.....哩度散.........吊凸佢囉

引用:
原帖由 calbee 於 6-6-2012 19:56 發表
話說 之前terry wong/馬連/海盜同埋海怪 經某位世伯手改左3支a&k masada 後尾3支賣左18000蚊 以家知道有支masada系前九xx槍會 現已改名為紅花油會 既隊長細肥/eric手上 呢支masada可以輕易調教到火力 為左呢幾支masa ...
不明.........在那裡.........是否小樽仔的電氣化........如果是的話........我不用看了...Thx

蛇兄.......請問有没有fb的link比小弟....Thx

引用:
原帖由 anti_uncle 於 6-6-2012 23:05 發表

佢講左吾會上任何地方講野,因為佢講過吾會搞事就吾會搞事,因為咁先叫我講
喂...c-hing....你無野瓦......上呢講野就叫搞事?(咁泥度講親野既都係搞事?).........咁你朋友即係叫你上呢搞事姐.........你用D字眼有問題喎.....你最好改一改佢.....無辦法.....討論區係用文字表達既地方

引用:
原帖由 於 6-6-2012 23:45 發表

下..? 唔上forum 講野, 但係又叫你講. 咁就唔係搞事?
他是什麼道理

發新話題