24 12
發新話題

我珍藏28年的HK絕版野

引用:
原帖由 RCman 於 8-11-2012 15:15 發表
公發物資?
Yes

引用:
原帖由 loveless 於 8-11-2012 14:16 發表
老細, HK野不一定要長於HK, 我地星斗市民一廂情願對既想法係....o甘架o波

笠兄。。。。枝HK93。。。。3舊唔洗。。。幾多年前既事?

引用:
原帖由 B20_hk 於 8-11-2012 17:29 發表

英兵某些舊裝備也有此"雞爪"
係。。。禾以前頂MK6刀有

感謝蘇兄及笠兄詳細資料

引用:
原帖由 MANKF 於 9-11-2012 00:25 發表
我阿媽話依啲唔好用,所以我哋冇攞!
拱我聽日返去做個質地比較先

引用:
原帖由 kimkileo 於 9-11-2012 01:12 發表
都好呀仲有公發野......
我做私人公司睇住的汽水,餅乾,紙巾的公發野一樣一樣咁取消同要收你錢......
有架 。。。。出去劈既同事。。。。每個月刀有三打手套架

新貨&舊貨分別

HK......較粗鞋小小,但厚小小,韌度較高,每格面積較大,但筒芯較大,份量較少

新版.....較滑小小,薄小小,易難

附件

9-11-2012 16:39

“雞爪“小補充。。。。。箭咀係港英政府向英國購買。。。。而HK係港英政府加上去再注册。。。。。最後就變成。。。。 H↑K。。。

引用:
原帖由 loveless 於 9-11-2012 17:46 發表

一於就用 H↑K 做個黨徽, 開個 香up港黨 叫人捐錢
刀好喎。。。。。橫掂此標誌已失法定效力。。。。。用泥做黨徽。。。。。起碼有班傻仔支持吓。。。。横掂某教派D信衆飲双氧水刀有人信。。。。實有得做

24 12
發新話題