16 12
發新話題

粉領PTU基地開放日有飛送

paul哥,小的有興趣..點拎飛??
可以一齊去麻?

引用:
原帖由 Paul 於 9-5-2009 01:24 發表

係社團萬歲!!!
感謝paul哥加社團

我連我血統都唔清楚....
今日班ptu同sdu簡直係型到震,遲d up相!!

死啦,唔識整水印!?有冇師兄可以教下我

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 9-5-2009 23:15 發表

我都係用PHOTOSHOP整
我都係用photoshop...都就係唔識用呢招囧

算啦,理佢有冇水印,分享最重要!

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 相片分享 11-5-2009 21:01
  • gtoray 金錢 +20 相片分享 11-5-2009 21:01

兩張相呃多個post..唔好介意

引用:
原帖由 runner 於 9-5-2009 23:44 發表

選擇左邊工具列 "T"後
在圖中由左上拉向右下然後typing
在打字後 新多出有字嘅layer 減 opacity 令字體透明
save 另一 jpg file
完成
THANK YOU~
不過算啦,整埋上面果D,我今日都搞到想死,不過睇到D表演都爽死!

引用:
原帖由 runner 於 9-5-2009 23:52 發表
我嘅PS水印方法太遲,對唔住Wonglk兄,
多謝你慨精彩圖片分享.
唔緊要~
仲記唔記得我係QR魚同你傾過SDU個細路?

無錯
比左睇我全部相既方法你
應該可以幫到你執sdu既look,更上一層樓

引用:
原帖由 runner 於 10-5-2009 00:12 發表

多謝你!
唔洗~一場相識
有唔少相係獨(毒)家架,慢慢睇

上年果d邊有9/5咁正,真係正到暈

係走之前,見返之前車我裝甲車遊車河位警察
問左架新車有咩新野(or冇左乜野)
新野:
位置比以前來得多
有聲波系統(以前就放生電以免有人推車,家陣用聲波"v run run","run走d人)(上圖冇,要另裝)
可以係車上加裝強力射燈(上圖冇,果日都冇)
多左道門
少左:
再沒有以前的指揮車同運兵車之分,只有車上裝備之分
冇左射煙霧彈既系統,要人手係車頂掟出黎
冇左電網放生電

不變=裝甲同之前殺神一樣,冇乜特別

至於殺神既命運....只會另黎做展品,唔會再出動
加陣可以渣殺神既警員,全港不過8位

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 10-5-2009 23:07 發表
"v run run"?.... 如來佛掌?....

btw, SDU表演時你去左邊影?中間位?
係你前兩個身位之麻

引用:
原帖由 auhokan 於 13-5-2009 18:42 發表

因為啦,我看資料,sdu現在最新裝備的步槍應該是g36...
難道拿舊東西出來,還是我看的資料太舊...即是現在又換回ar...
有用不代表全世界有用
細心D睇,你可以見到個個SDU把槍都唔係個個一樣,有D野多左有D野少左

16 12
發新話題