17 12
發新話題

AMD65 (Base on GHK)

AMD65 (Base on GHK)

價錢,地點不多說 ,賞圖好了

附件

IMG_0408c_大小 _大小 .jpg (82.67 KB)

25-2-2014 22:55

IMG_0408c_大小 _大小 .jpg

IMG_0412_大小 _大小 .JPG (131.15 KB)

IMG_0412_大小 _大小 .JPG

IMG_0414_大小 _大小 .JPG (85.18 KB)

IMG_0414_大小 _大小 .JPG

IMG_0415_大小 _大小 .JPG (106.36 KB)

IMG_0415_大小 _大小 .JPG

IMG_0418c_大小 _大小 .jpg (71.99 KB)

IMG_0418c_大小 _大小 .jpg

IMG_0419c_大小 _大小 .jpg (62.91 KB)

IMG_0419c_大小 _大小 .jpg

IMG_0421_大小 _大小 .JPG (128.36 KB)

IMG_0421_大小 _大小 .JPG

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +15 靚槍~~ 25-2-2014 22:39
  • gtoray 金錢 +15 靚槍~~ 25-2-2014 22:39
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 matthong 於 26-2-2014 00:30 發表
高手
先聲明,支槍唔係我整......我揾人訂做

引用:
原帖由 怒人甲 於 26-2-2014 00:21 發表
心機$都係返度!如果有人出讓全黑grip 版都想買一支
本來係全黑grips架,不過木grip特別啲先改炸

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 26-2-2014 07:09 發表
咳...吐!起哂痰呀

介紹下支鏡得吾得?
只知支鏡係PK-01V, 其它細節要請Dr.笠講解下∼

引用:
原帖由 katotaka 於 26-2-2014 10:17 發表
呢碌鏡我都想搵

係咪低到可以 co-witness ?
可以啊∼

引用:
原帖由 摸盲盲 於 26-2-2014 11:27 發表
好想求問支鏡噶價錢~~~
連運費唔洗3k

引用:
原帖由 RCman 於 26-2-2014 10:51 發表
實在太完美了
總括嚟講ok,前節同個身唔同色,另外前節小鬆扣左啲分,我比80分

引用:
原帖由 loveless 於 26-2-2014 16:02 發表

哇, 你話唔知實在好難說服人o咼
btw 支鏡係烏克蘭寄過黎?  

下面條link算係超級速成班, 差不多齊晒普及既俄系鏡
http://www.ar15.com/forums/t_4_64/140502_.html

再深入點的話D料其實來 ...
加拿大寄過嚟

引用:
原帖由 hawk2914 於 28-2-2014 20:09 發表
其實想請問各師兄係邊個網可以買到啲堅俄仔鏡到港呢?可否私訊給小弟呢?many thanks
PM左你

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 28-2-2014 22:21 發表
求PM
收嘢啦

引用:
原帖由 bayonet_lover 於 28-2-2014 23:49 發表
可否也PM給小弟呢? many thanks!
Done

引用:
原帖由 kidult 於 1-3-2014 00:13 發表
跪求師兄彈條link 黎!!唔該哂
已彈

引用:
原帖由 不打狗夫 於 1-3-2014 21:28 發表
跪求師兄too
我係新仔,可否也pm給我?
另外如果想買俄仔特工啲衫,如果可以郵購也煩請幫忙pm
感激𣎴盡
已PM

啊公~嘅然咁多師兄對俄仔鏡有興趣,我可以貼條Link出嚟嗎?

引用:
原帖由 gtoray 於 2-3-2014 23:06 發表

除左拍賣link外
都冇乜所謂的~
唔該啊公
http://www.eastwavescope.com/

可寄香港

17 12
發新話題