發新話題

大陸製ZEV Glock 17 (圖多注意)

大陸製ZEV Glock 17 (圖多注意)

近來FB上留傳了一支大陸製ZEV Glock 17, 售價$6XX, 見做工好像不錯, 更說是全馬牌數, 托朋友用極平價入手了一支. 今天看了實物, 做工絕對對得起價錢, 深刻Full marking, stippled hand grip, 紅色trigger...............可惜沒有做到trigger上的一條pin, 另可能個別問題, 金色外管在打了兩三匣後有少磨花. 試射是後座力不過不失, 感覺比"我們"輕少許. 已試可用"我們"的Glock系列彈匣. 力度0.2BB, 猛將氣, 大約0.8XJ, 彼斯文的力度, 室内用剛好. 準度沒有地方測試.

附件

IMG_2155_大小 .JPG (94.9 KB)

17-6-2015 01:20

IMG_2155_大小 .JPG

IMG_2156_大小 .JPG (111.41 KB)

IMG_2156_大小 .JPG

IMG_2157_大小 .JPG (112.63 KB)

IMG_2157_大小 .JPG

IMG_2158_大小 .JPG (102.47 KB)

IMG_2158_大小 .JPG

IMG_2166_大小 .JPG (75.17 KB)

IMG_2166_大小 .JPG

IMG_2168_大小 .JPG (65.62 KB)

IMG_2168_大小 .JPG

IMG_2171_大小 .JPG (71.56 KB)

IMG_2171_大小 .JPG

IMG_2172_大小 .JPG (155.13 KB)

IMG_2172_大小 .JPG

IMG_2174_大小 .JPG (151.87 KB)

IMG_2174_大小 .JPG

IMG_2179_大小 .JPG (50.42 KB)

IMG_2179_大小 .JPG

IMG_2180_大小 .JPG (74.92 KB)

IMG_2180_大小 .JPG

IMG_2181_大小 .JPG (72.07 KB)

IMG_2181_大小 .JPG

IMG_2184_大小 .JPG (36.76 KB)

IMG_2184_大小 .JPG

IMG_2185_大小 .JPG (70.48 KB)

IMG_2185_大小 .JPG

IMG_2186_大小 .JPG (76.64 KB)

IMG_2186_大小 .JPG

IMG_2187_大小 .JPG (62.73 KB)

IMG_2187_大小 .JPG

IMG_2188_大小 .JPG (64.68 KB)

IMG_2188_大小 .JPG

IMG_2189_大小 .JPG (60.06 KB)

IMG_2189_大小 .JPG

IMG_2190_副本_大小 .jpg (32.01 KB)

IMG_2190_副本_大小 .jpg

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +25 相片分享 17-6-2015 01:53
  • gtoray 金錢 +25 相片分享 17-6-2015 01:53
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

上: shooter design X WE

附件

IMG_2201_大小 .JPG (87.96 KB)

17-6-2015 01:23

IMG_2201_大小 .JPG

引用:
原帖由 jn_jona 於 17-6-2015 01:56 發表
FDE版條外管有牙怪怪地
Btw,漆面師兄點評價?
漆面平滑帶光澤,感覺上唔易刮到

引用:
原帖由 cyl198911 於 17-6-2015 02:03 發表
極平姐係有幾平?搞團購重有冇得再平
我攞批發價

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 17-6-2015 12:40 發表
好奇一問, 火控係咪全鋼
未試,我估唔係啦

引用:
原帖由 joey 於 18-6-2015 00:19 發表
點入手?
兔仔店,鰂魚涌CRX都好似有

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 17-6-2015 23:03 發表
忍唔住....平到無朋友的可粗打手槍
你條外管打完有花嗎?

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-6-2015 01:49 發表
Btw,睇介紹個magwell 會頂住其他牌子匣底plate
呢個設計好似怪怪地
因為佢自己0既彈匣底蓋比一般薄, 但要執都好簡單啫

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-6-2015 02:45 發表

直接執個magwell?
金色版好似marking唔同
可惜外管好似學we咁做左牙

呢把好似底玩過炒價迷sai 17
執magwell又得, 執其他底蓋又得, 如果執我會執magwell.

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-6-2015 02:45 發表

直接執個magwell?
金色版好似marking唔同
可惜外管好似學we咁做左牙

呢把好似底玩過炒價迷sai 17
金色版?????

附件

18-6-2015 03:07

引用:
原帖由 gtoray 於 18-6-2015 03:06 發表

如果下身唔係咁令就perfect了
我用沙紙試左少少位, 磨左無咁令

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-6-2015 03:19 發表

自己加工噴消光可唔可行呢?
我都想睇睇實物slide d漆會唔會做到好厚或許唔平起粒粒
漆面平滑,但感覺有少少厚,唔太嚴重

引用:
原帖由 gunlock34 於 18-6-2015 11:31 發表
有金色有銀色

https://shop.jkarmy.com/media ...
頂唔順,成條滑架唔同曬樣

引用:
原帖由 jn_jona 於 18-6-2015 16:21 發表

但真鐵有冇出過呢個款呢?
有~但隻色真係唔掂

附件

18-6-2015 20:56

18-6-2015 20:56

引用:
原帖由 RCman 於 19-6-2015 10:02 發表
呢支轉金色霸氣D
好好多∼

發新話題