26 12
發新話題

lf2hooo 好好人

本來打左過千字既REPLY....不過都係算啦, 反正都係點都反咬一番.....

支持奧單兄講約出來打一場算啦, 最多比埋入場錢你又點話, 再送多成包彈比你.....(嘿...)

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 22:48 發表

REPLY PLEASE

I promise no 反咬 even if it is nonsense
太精彩啦, 比J神哥次有過之無不及, 真係追POST都追死 (之後下面我係用"只看該作者FUNCTION來REPLY...)

出POST之前唔CHECK下D字, 成日TYPO , CGF已經算好好架啦, 其他FORUM見你串串共仲唔潤返你轉頭. 自己打錯字又話咩好明顯係TYPO架啦云云, 你去銀行過$10000比我, 過錯左$100000, 話係TYPO要收返? 講句PLEASE都會理下你, 命令我?彩你都有味.... 係某一段你又話人地係CGF一向用口語....即係點? 雙重標準? 最緊要正字定係最緊要口語?

好多GAME場都係禁LASER的, 這是各GAME友都有共識既不成文規定, 各師兄都係講返件事唔想有人唔知有問題出左事之後令影響到成個WARGAME界...(而家出面好鐘意小小事化大...只要一上電視, D豬頭議員一句話禁就真係....)

你又用FLASH LIGHT同 LASER, PUNCH拉關係, 你FLASH LIGHT可以對人做到既傷害又幾多? LASER又幾多? 好! 我比你用FLASH LIGHT照30秒又點話, 不過你要比我用LASER照你隻眼10秒.或者比我打3拳, 2選1.

新一代 is young, 冇見世面, 相比大人,難分是非, do you know what is eduation? >>> 小見世面唔緊要, 要知問題所在 難分是非唔緊要, 做到"非"既時候要知道咩野係"是". 新一代係YOUNG, 不過新舊都好, 唔好以為你自己既野係O岩晒, 相信就算係單兄都會有自己唔識既野, 如果你真係93年出世既, 你咁YOUNG又有幾多世面可以同人講同人比.

學習係靠自己的經驗, 經驗係環境and際遇得出, 但係上一代造的環境......>>> 上一代點都會有D影響, 不過上一代叫你食POOP你真係去食POOP丫? 實際學到既野有幾多真係由上一代教你? 老實講我唔覺得只返學聽書就可以考到好成績, 如果你都唔理解老師所講既理論同道理, 你只係白坐. 你又可以考得好咩. 唔好下下都賴到老一輩, 靚仔.

TONY兄POST既LINK係兩個月前又點, 個POST就係D師兄係WARGAME界打滾左一斷時間得出來既心聲, 幾多個月又點, 你都無想過文中內容同自己錯左幾多點.

愛迪生係extreme case? 愛迪生既野係他老豆OR周圍既老一輩教他架? 如果你講新既一代既所知係由上一代傳下來, 咁即係知識就只有不斷流失, 不會有長進, 反方面想, 老一輩....咁即係石器時代已經有NETBOOK都唔定啦.....

之後睇到你既POST又係達D版規出來, 我發覺同你同類既YOUNG一代出完類似既POST實會達一下D版規, 不過又唔想一下自己又犯左幾多版規.

單兄講既約出來親身教學? 好丫~ 他無錢比入場費, 我比又點, 再送多一包彈比你點話?(你明既...)

之後懶野......而且懶理啦.....
本帖最近評分記錄
  • kimkileo 威望 +10 我很贊同 24-8-2009 23:15
  • kimkileo 金錢 +10 我很贊同 24-8-2009 23:15
  • gtoray 威望 +5 原創內容 24-8-2009 22:55
  • gtoray 金錢 +5 原創內容 24-8-2009 22:55

引用:
原帖由 tony2005443 於 24-8-2009 22:47 發表

有錢的去 我無錢都去又點話
無錢你用你既方法來扭轉逆境哦, 你唔似某D人要老一輩接濟麻

引用:
原帖由 alien 於 24-8-2009 22:58 發表

師兄算吧啦,奧丁先生佢講咁多人地咪又系當佢在狗嗡
所以我第一個POST就話算啦, 不過係某人話要想睇到架咋

引用:
原帖由 於 24-8-2009 23:01 發表
但係樓主潛左水...
其實我真係好想睇下他點REPLY我個POST

有心唔怕遲丫, 我打左1100字, 你都可以打夠10000字來REPLY

引用:
原帖由 gtoray 於 24-8-2009 23:04 發表

我諗起星矢打王道12官
我只係想起戰狼300

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-8-2009 23:17 發表

唔會..... ......恭喜你追晒post....
你知唔知, 我因為要追post, 今日未上過SD GUNDAM玩過....又無左一晚啦

引用:
原帖由 sunny2014 於 24-8-2009 23:19 發表

你唔係話你花園有個私家場咩?
你攻入人地個後花園?
引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 23:08 發表

the meaning is not the same, I get really tired of typing
你tired我唔tired丫? 我由9點打字打到6點, 除左1-2食飯時間之外丫.

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-8-2009 23:20 發表

THIS IS CGF.....   

引用:
原帖由 Boniface 於 24-8-2009 23:26 發表
x神,你要做先頭部隊殺神
係喎, 要殺神緊係要殺神特攻! X神仲要識閃單

引用:
原帖由 一等兵 於 24-8-2009 23:30 發表
無錯X神打頭陣

X神全武裝準備出發中

引用:
原帖由 Mr.X 於 24-8-2009 23:33 發表
對唔住我錯我潛
喂喂喂, 我地殺神要靠你架, 唔係既點夠打!! 快D返上前

引用:
原帖由 Mr.X 於 24-8-2009 23:46 發表
RIP
期待x神既表現, 最多帶定d空心骨同龍爪比你合擴2來殺神

引用:
原帖由 lf2hooo 於 24-8-2009 23:54 發表

http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1
呵呵呵, 粗略計埋都只係有6個鐘左右到可以汁野, 明天仲要係返工時間, 後花園收$300, 仲要只玩2小時, 集合地點又無講, 勁!!!

引用:
原帖由 蕉皮 於 24-8-2009 23:58 發表

佢話佢花園喎
對住他既後花園用1.99J FULL

26 12
發新話題