發新話題

想同盲神挑lf2

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 00:05 發表

做咩同一內容出兩個Post呀!想厄Post呀!
我真係好好人!

引用:
原帖由 Boniface 於 12-11-2009 23:59 發表
學下打字啦
P.S.你英文都唔見好
p3係gum ga la, 我好hard working, 成日school 123, 不過p3係p3, 係你de eye中bad左d 者
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 13-11-2009 00:08 發表

以為自己邊過呀你?你以為得你先知呀?
你唔明就唔明啦
咪考囉你
考我之前,番去拆一拆其他角色既模組
逐個動作對比下
估你根本冇改過檔  4 barker

故弄玄虛都高章少少呀唔該
我真係好好人!

引用:
原帖由 ea4101 於 13-11-2009 00:12 發表

P3就大晒的la
無錯P3可能識的野無咁多,但起碼知道什麼是尊重~!
唔自重無人會幫你......
仲有我唔明乜野叫school 123同埋係你de eye中bad左d 者是乜野!!
唔通你de未經同意叫我肓神, 就知道什麼是尊重?
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 00:18 發表

邊個唔尊重其他人在先   
當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?

in example, 你De係高級小小, 因為係我發起先.

但你de就可以tooth return tooth?

人de 打/kill你family, 你就可以以暴逆暴?

人de steal your things, 你就可以steal 人 de thing?

人de fuck your mom, 你就可以fuck back 人 de Mom?

係gum社會一早大亂la

唔好自命清高, 在道德曾面上你De also十分低級

你de根本係五十步笑百步

我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 13-11-2009 00:20 發表

唔好意思
我相信如果我改檔少過你既話,咁你一定係神級自製人物組作者
do you dare to be tested by me?
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 00:43 發表

撩人者賤,打死無怨呀,你老母有冇教你呀硬__!!!
低級
我真係好好人!

引用:
原帖由 sunny2014 於 13-11-2009 00:46 發表

我係粗人我認
反正我絕對唔係果D滿口仁義道得去狗嗡既偽道之士
問題係你既態度比我地更差劣
而家有條友打你一拳然後問候你全家,你唔通仲要同佢笑到烚熟狗頭咁?
郁手先既係你,我地還火,有乜錯?
1.  五十步笑百步 絕對 狗嗡既之士

2. 你唔好將我講到殺人放火? 我個de唔尊重居然可比`友打你一拳然後問候你全家`? 可笑

3. revenge 性還火 = 低水平lo
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 13-11-2009 08:01
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 13-11-2009 08:01
我真係好好人!

引用:
原帖由 ea4101 於 13-11-2009 00:50 發表

在一切評論之前,你的語文水平極度惡劣,如果你唔識用字的話,我地接受同義詞
但絕對唔接受50%中文50%英文
因為我只係解讀你的回覆,我要用一分鐘
再者你既然話我地要讓你
我地讓你咁邊個讓我地先,社會係現實的,錯 ...
我改善gun打word

性質一樣

revenge = 低水平不道德
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 00:50 發表

有幾低級呀,低級得過你!有爺生冇乸敎既社會垃圾,你仲衰過乞丐呀!!社.會.垃.圾!!!!!!
至少好過果狗嗡既偽道之士, 話人唔話自己的無恥之徒

你仲衰過社.會.垃.圾!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 違規內容 13-11-2009 08:02
  • gtoray 金錢 -10 違規內容 13-11-2009 08:02
我真係好好人!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 13-11-2009 00:47 發表

當係我唔尊重其他人在先, 但

一個識尊重人的大人點會同一個P3(德軍新槍
唔識尊重人的人計較? 以tooth return tooth?(以牙還牙???唔係a tooth for a tooth咩 )

in example, 你De係高級小小, 因為 ...

好煩
我真係好好人!

引用:
原帖由 Boniface 於 13-11-2009 01:05 發表
但己經得番塊皮
我有皮亦都要皮.

我冇皮就必死無疑(自殺), 你de唔要臉就天下無敵, god 都敢罵
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 01:07 發表

都係果句:膠人!收皮啦好冇呀!
盲西一個...
我真係好好人!

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 13-11-2009 01:15 發表

知唔知殺神特工呢4隻字點解呀
唔知
我真係好好人!

引用:
原帖由 ea4101 於 13-11-2009 01:06 發表

1.如果我地50步笑百步的話,因為果50步都係你行出來比我地笑
何謂狗嗡既之士,解釋下我唔明??
2.你的比喻一樣係

人de 打/kill你family, 你就可以以暴逆暴?

人de steal your things, 你就可以steal 人 de t ...
性質same

revenge 性還火 = 低水平lo
我真係好好人!

發新話題