發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 d.s 於 4-1-2009 21:03 發表

BTW GP個身的表面處理做得好好.
同一般電鎗Body一樣,已睇慣,有要求嘅師兄反而覺得佢太滑淨,太假....
唔一樣啊 @@" 差好遠, 你有沒有看錯啊? 一點都不滑啊

\最少同佢AEG D body唔同

引用:
原帖由 hermanht 於 4-1-2009 21:24 發表

唔一樣啊 @@" 差好遠, 你有沒有看錯啊? 一點都不滑啊

\最少同佢AEG D body唔同
係?!咁我可能睇錯

引用:
原帖由 d.s 於 5-1-2009 00:11 發表

係?!咁我可能睇錯
沙面, 黑灰色, 深刻, 馬仔

Prime係用一件上下各重3至4磅的原料行CNC到現在咁輕, 我覺得係值晒,

g&p會有3種價格定位給買家選擇, 各連原廠wa匣一隻, 分:
1. "慳慳地咁玩住先"或"係"橫豎"咩都換晒佢"的玩家
2. "打得玩得拎上手唔失禮"的玩家
3. "死硬派咩都要鋼"的玩家

共通係全槍補品

回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 5-1-2009 02:15 發表
Prime係用一件上下各重3至4磅的原料行CNC到現在咁輕, 我覺得係值晒,

g&p會有3種價格定位給買家選擇, 各連原廠wa匣一隻, 分:
2. "打得玩得拎上手唔失禮"的玩 ...
太感動了~
仲以為同 wa 傾掂左
只出 parts 唔出槍
tim~

GNP 的成槍都是由 WA 批准生產的 OFFICAL PRODUCT 來呢~ 個價仲好抵玩, HEHE
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 5-1-2009 02:15 發表

2. "打得玩得拎上手唔失禮"的玩 ...
Good News~!!!
今個夏天最好賣應該係Topgas嘞~!!

另外想請教OLKA兄,GP STEEL TRIGGER粒機米究竟有乜用,扭出嚟會搞到第二sear儍儍地,只能全粒扭入,Why??

引用:
原帖由 olka 於 5-1-2009 03:04 發表
GNP 的成槍都是由 WA 批准生產的 OFFICAL PRODUCT 來呢~ 個價仲好抵玩, HEHE
好抵玩?定價係咪會直逼WE??
同埋會唔會賣番日本?

今日去槍街吹過,應該 4K樓下,不過唔知邊款!

引用:
原帖由 d.s 於 5-1-2009 08:08 發表

Good News~!!!
今個夏天最好賣應該係Topgas嘞~!!

另外想請教OLKA兄,GP STEEL TRIGGER粒機米究竟有乜用,扭出嚟會搞到第二sear儍儍地,只能全粒扭入,Why??
個機米係用來較第二sear stage行程的, 有時唔同品牌配對要調節機米就一就, 教後可令單發更慳氣, 你可試開上身, 觀察一下在單發時, 由第一sear過渡第二sear時, 撞搥會先放三份一的行程, 才打進嘩佬, 不致單發過量排氣, 同埋個雞可輕一點.
回來打疫苗

引用:
原帖由 seals 於 5-1-2009 22:47 發表
今日去槍街吹過,應該 4K樓下,不過唔知邊款!
咁多款, 你估下呢~~

http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 6-1-2009 00:53 發表

個機米係用來較第二sear stage行程的, 有時唔同品牌配對要調節機米就一就, 教後可令單發更慳氣, 你可試開上身, 觀察一下在單發時, 由第一sear過渡第二sear時, 撞搥會先放三份一的行程, 才打進嘩佬, 不致單發過量 ...
oh~I see,試下先~!!THX

引用:
原帖由 olka 於 6-1-2009 00:56 發表

咁多款, 你估下呢~~

http://www.gp-web.com/products.p ... PWEB&bid=WOC_AG
小小建議 ! 希望會出FN M16A4 但係唔跟M5 ras , 跟粟米通
塑膠戰隊

正.G&P出GBB
我正等待的時機已到
我係時候加入GBB的大家庭了
太陽神

今日係明搶見到支defender實物~~但我冇問幾錢~~

發新話題