發新話題

唔公平喎

其實我實在覺得18歲以上打game口角機會都咁高,18以下會唔會仲有問題?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-2-2014 07:37 發表
其實我實在覺得18歲以上打game口角機會都咁高,18以下會唔會仲有問題?
最好可以做到十六歲以下要由成年人陪同。。。!

引用:
原帖由 chris1 於 27-2-2014 18:39 發表

純粹技術層面: 我試過可以既, 換hicapa xtreme飛機組上條slide就得
水哥。。。你刀唔玩hi capa。。。轉左玩glock啦

前年同朋友網上組隊,係inf到打,都有個蛋散不死人,我地3個人企係一條直路,佢又冇cover 既地方,用手槍full夾打佢,打埋佢個頭,佢r下個頭,令轉個頭打我地3個,話叫我地死人出去添,後尾我地下一場追佢黎打,打打下佢話自己友,之後用手槍扑人個頭!而家d人

兩個字「緊張」,無受過減壓訓練,緊張所以打多幾槍好正常啫。

打過咁多場…個14歲靚仔打緊嘅時候真係數到中8槍都係對家射?
會唔會之前都有中槍入左佢數… 同叫死係咪唔夠大聲對方聽唔到…
仲要場場不死就打到你大聲叫死為止…

有冇師兄睇過!!
好似一個近期wargame紅人!!
http://youtu.be/AZd506PJAyg

引用:
原帖由 wwwmingleung 於 28-2-2014 19:07 發表
有冇師兄睇過!!
好似一個近期wargame紅人!!
http://youtu.be/AZd506PJAyg
又唔係影你。。。呀姐你出乜聲姐。。。阻住晒

個女嘅好似係佢家姐嚟!

其實打仔有咩問題呢管教子女每個家庭都有一套…
好多以前由細打到大, 但係依加呢個時勢街打就唔好喇,
咁多電話影住, 其實真係有咩好影呢, 影左係幫個小朋友? ?
好喇如果最後驚動警察, 阿媽可能比人拉虐待兒童, 但只係拉扯用手掌打幾下,
依個拍片就破壞緊依個家庭嘅關係! !小朋友就醒喇次次阿媽打就報警…
跟本就係一個惡性循環! !

引用:
原帖由 Darkey 於 28-2-2014 20:37 發表
其實打仔有咩問題呢管教子女每個家庭都有一套…
好多以前由細打到大, 但係依加呢個時勢街打就唔好喇,
咁多電話影住, 其實真係有咩好影呢, 影左係幫個小朋友? ?
好喇如果最後驚動警察, 阿媽可能比人拉虐待兒童, 但 ...
但You tube....個標題係“仔打老母“。。。。唔係老母打仔喎

片中一開頭係男童左手拉弓打巴疑似佢呀媽既右邊面部。。。!

之後個女人只係拉扯住男童左手。

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-2-2014 07:37 發表
盒上 / 說明書寫明 18 歲以上 / 18以下由家長陪同

包括 "話比人打親" 果位既 G5 , 同 "話打親人" 果位既 Hi-capa

附件

1-3-2014 01:00

1-3-2014 01:00

引用:
原帖由 tango1997 於 28-2-2014 20:56 發表

但You tube....個標題係“仔打老母“。。。。唔係老母打仔喎
我一開始只見個阿媽拉住個仔…同尾都係阿媽拉扯住! !
可能我用手機按高清睇唔到拉弓過刻…依加睇到, 咁又正一PK仔嚟 !

發新話題