發新話題

咁多位玩咩PC game?

而家咁睇都有唔少人話L4D正......買返隻喪屍game都唔錯ge......
仲有無啊?第一身射擊
唔該

fallout 3
Crysis<-------我最愛game
Mirror's Edge
Warcraft III
模擬市民2
biohazard 4

琴日玩Far Cry 2
估唔到我部機仲玩到
d 物理效果唔錯

引用:
原帖由 MG-42 於 2-4-2009 21:28 發表
Fallout 3....  呢隻game我覺得呢一生冇玩過會有損失,真係超認真制作,故事場影系統超巨大... 我都估唔到出game可似出到咁正~   其他果D乜乜大作,真係可以行埋一邊....   我一開game可以連續打15個鐘....停唔到

L4 ...
World in Conflict呢排因為有新地圖又玩返.....ONLINE超正~!!!

引用:
原帖由 MG-42 於 2-4-2009 21:28 發表
Fallout 3....  呢隻game我覺得呢一生冇玩過會有損失,真係超認真制作,故事場影系統超巨大... 我都估唔到出game可似出到咁正~   其他果D乜乜大作,真係可以行埋一邊....   我一開game可以連續打15個鐘....停唔到

L4 ...
L4D最近updata左之後就唔同講法lo
同d朋友打對抗專家打到天昏地暗

引用:
原帖由 louisli 於 3-4-2009 12:05 發表
琴日玩Far Cry 2
估唔到我部機仲玩到
d 物理效果唔錯
我就覺得 far cry 真係冇改錯名
地圖大到...far 到 cry

引用:
原帖由 MG-42 於 3-4-2009 20:15 發表

可惜soviet assault online冇新unit用....諗住點都有D新野用

你都有玩呀? 叫乜名...我由Demo一路冇停過~ 我叫 [501]Jagdtiger
我叫ANTHONY_YIN

引用:
原帖由 gtoray 於 4-4-2009 10:05 發表

我就覺得 far cry 真係冇改錯名
地圖大到...far 到 cry
嗯..這遊戲有70%的時間是被driving佔據了..."

我今日買左L4D喇......
請問CGF各位師兄會唔會add steam ac架?

引用:
原帖由 onibara 於 4-4-2009 14:43 發表

嗯..這遊戲有70%的時間是被driving佔據了..."
off-road 版 test drive

毛而巿聞
CS

請問CGF各位師兄會唔會add steam ac架?
想搵人一齊玩L4D

發新話題