發新話題

咁多位玩咩PC game?

引用:
原帖由 onibara 於 4-4-2009 14:43 發表

嗯..這遊戲有70%的時間是被driving佔據了..."
又真係ok遠架
變左好似gta咁,接任務、搶車、drive-by

玩S.T.A.L.K.E.R Clear Sky都唔錯...

l4d 4個鐘都玩完la,一個星期後已經唔想玩,d路都識晒
玩下call of duty 4 or 5好過la

online game...world of warcraft
5D mark II
Canon PowerShot S90
580EX II
Sigma 24-70mm F2.8 EX DG HSM
EF 50mm F/1.8 II

引用:
原帖由 MG-42 於 8-4-2009 23:54 發表

係呀....依家D人玩對抗model四個人貼埋慢慢行,成2分鐘先過一條街....悶到爆,之後又可以block hunter攻擊,之後Tank出來D人又走番轉頭勁遠.....超冇癮,基本上依家好多玩法,路線都公式化曬....  勁悶
最大的敗筆係關數太少
故事又linear

4種特別敵人出場唔能夠令game有更多的隨機因素...

引用:
原帖由 jn_jona 於 8-4-2009 18:39 發表
l4d 4個鐘都玩完la,一個星期後已經唔想玩,d路都識晒
玩下call of duty 4 or 5好過la
我有COD4啦

引用:
原帖由 MG-42 於 8-4-2009 23:54 發表

係呀....依家D人玩對抗model四個人貼埋慢慢行,成2分鐘先過一條街....悶到爆,之後又可以block hunter攻擊,之後Tank出來D人又走番轉頭勁遠.....超冇癮,基本上依家好多玩法,路線都公式化曬....  勁悶
其實比smoker索住點樣整甩佢?
除左初期可以射斷佢條脷之外

最近係d舊碟度搵到隻n年前既battle realms出黎玩

仲有成套早期既rainbow six系列

引用:
原帖由 louisli 於 9-4-2009 16:46 發表

其實比smoker索住點樣整甩佢?
除左初期可以射斷佢條脷之外
仲有其他方法咩
我反而想知點樣一槍解決witch......

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-4-2009 18:29 發表

仲有其他方法咩
我反而想知點樣一槍解決witch......
好易上手

拎支auto shotgun    係隻witch既背面熄燈行埋去  貼住佢   佢會擰過黎望住你(留意佢係坐緊係到想起身)...之後大力大力打落佢個口到  3~5發之後你會發現自己已經打緊條屍    所有level都用到   不過專家....我試過行到埋去隻witch到俾隻彈出黎既hunter搞-3-  一下收皮

引用:
原帖由 張y 於 9-4-2009 19:25 發表

好易上手

拎支auto shotgun    係隻witch既背面熄燈行埋去  貼住佢   佢會擰過黎望住你(留意佢係坐緊係到想起身)...之後大力大力打落佢個口到  3~5發之後你會發現自己已經打緊條屍    所以level都用到    ...
咁樣就可以解到爆頭殺witch果個成就?

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-4-2009 19:36 發表

唔肯定   我係網吧打既-3-

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-4-2009 19:36 發表

有人話係近距離用 shotgun 爆 ?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-4-2009 21:20 發表

有人話係近距離用 shotgun 爆 ?
我淨係知用狙擊都唔得

發新話題