37 123
發新話題

Mi-26都去救災

Mi-26都去救災

全國唯一架, 向俄國租借的。

俄國發死人財咩?

唉...睇見中國直昇機都冇架好...真係心傷...

所以GFS就上左去囉

引用:
原帖由 derek_lok 於 2008526 11:54 PM 發表
俄國發死人財咩?
照睇有漢字的話, 可能係一路租落的
click>

引用:
原帖由 VEC 於 27-5-2008 01:36 發表

照睇有漢字的話, 可能係一路租落的
中國一向有一架~而家加埋俄仔果架就有兩架參加救災
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 27-5-2008 10:00 發表

中國一向有一架~而家加埋俄仔果架就有兩架參加救災
咁另外一架
Canon 奴隸
EOS 5D II,  EOS 30D, EF 50mm1.4,  EF 17-40L, EF 24-70L, EF 70-200 2.8L IS,  EX580 II,  Metz MZ 54

[quote]原帖由 小佛佛 於 27-5-2008 12:39 發表

咁另外一架
Never Forget

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-5-2008 16:54 發表
唉...睇見中國直昇機都冇架好...真係心傷...
真定假呀? 連月球都上到, 但做唔到直昇機?
如果係真就非常屎啦!!!!

引用:
原帖由 jwlchan 於 27-5-2008 17:13 發表

中國對發動機這方面一直都比較弱,
不論是體積,強度,耗油量等都有待改善.

引用:
原帖由 jwlchan 於 27-5-2008 17:13 發表

做到直昇機......Z-8, Z-9, Z-10, Z-11........

這架直昇機好大架.....成3十幾米長.....

載重量=美國大力士運輸機的載重量........好勁.....

樓上有人話中國的直昇機不好..

我覺得直9都幾好呀....

引用:
原帖由 jimjimjimjim099 於 27-5-2008 21:57 發表
這架直昇機好大架.....成3十幾米長.....

載重量=美國大力士運輸機的載重量........好勁.....

樓上有人話中國的直昇機不好..

我覺得直9都幾好呀....
引用:
原帖由 JFCP 於 27-5-2008 17:33 發表

中國對發動機這方面一直都比較弱,
不論是體積,強度,耗油量等都有待改善.
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 27-5-2008 23:05 發表

自主研發一路都做唔到....戰機靠俄佬,船靠烏克蘭,直昇機....直九都係法國野....你話點算?

37 123
發新話題