24 12
發新話題

Biohazard 5 成就中文解說

Biohazard 5 成就中文解說

話難唔難, 話易又唔係易咁囉.
但呢個, 乜D喪屍會跳架咩 ?!

Lead Aspirin
Defeat a Majini with a headshot while it’s jumping. (Majini跳躍時爆頭擊敗)

http://bbs.tvgame360.com.tw/viewthread.php?tid=85219

有! 山崖果度d喪屍會跳落泥

玩落習慣返 bh 個系統
又幾好玩wor
尤其 2 人 co-op ~~

引用:
原帖由 levistone 於 6-3-2009 10:37 發表
話難唔難, 話易又唔係易咁囉.
但呢個, 乜D喪屍會跳架咩 ?!

Lead Aspirin
Defeat a Majini with a headshot while it’s jumping. (當Majini跳躍時爆頭擊敗)

http://bbs.tvgame360.com.tw/viewthread.php?tid ...
會,會儲力一野凌空撲過黎,唔知算唔算跳呢?
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

爆左Veteran,仲有prefessional
我想知d蛋可以係邊搵到?我只係搵到白蛋,啡蛋同臭蛋,仲差一隻
另外個egg on your face又點攞?係咪要用臭蛋拋死人先有?

[quote]原帖由 基爾芬 於 7-3-2009 20:17 發表

另外個egg on your face又點

我想有人一齊玩
Saving Private Kai人

just finished chapter 5......way long to go  
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

爆左一次,用infinity ammo打 Veteran係咪無成就的?
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 基爾芬 於 7-3-2009 20:17 發表
爆左Veteran,仲有prefessional
我想知d蛋可以係邊搵到?我只係搵到白蛋,啡蛋同臭蛋,仲差一隻
另外個egg on your face又點攞?係咪要用臭蛋拋死人先有?
有金蛋的,我分別搵齊過四種,但又無UNLOCK野...唔知係唔係要因為隻臭蛋賣左...(賣到$2000,好吸引呀...)
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

用infinity ammo打 Veteran對成就冇影響
4隻蛋都要o係個storage度同時見到先unlock到egg hunt

邊到有臭蛋執?
家下刷金蛋幾好賺 , 但如有臭蛋刷仲好

now still have 7 achievements to go.... / . \

附件

16-3-2009 03:15

清楚詳盡的BSAA 位置攻略.

http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=1114948&fpage=1

我只剩底the works未拎ja

24 12
發新話題