發新話題

hawx

引用:
原帖由 ZaMaR 於 8-3-2009 01:09 發表
手掣玩跟TRACK難跟D,速度控制唔方便
joystick就難轉武器同控制僚機
如果用AC6個joystick打就好囉...

BTW,打爆左normal
其實大約有幾多版??

我就傾向用返手掣玩多d
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 tinmeigut 於 7-3-2009 13:46 發表
岩岩打完normal mode個campaign,呢隻係我第一隻ja飛機ge xbox 360遊戲,感覺唔錯,d任務幾多元化。不過用手掣玩會玩到好肉緊,個left joystick劃唒ar…
me too~

引用:
原帖由 gtoray 於 8-3-2009 04:05 發表

me too~
原來個個都有呢個問題~

我都買了....but冇桿版....唯有玩住自己果支先....

(ps.我尋日敗左部360番屋企)

引用:
原帖由 101653 於 8-3-2009 15:03 發表
....唯有玩住自己果支先....
邊支 ..?

引用:
原帖由 gtoray 於 9-3-2009 02:02 發表

邊支 ..?
咪又係果支

我剛打完穿梭機o個版,重有幾多版??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-3-2009 04:03 發表
我剛打完穿梭機o個版,重有幾多版??
穿梭機之後有2-3版到...有版係保護預警機同打核彈,最後一版係山間飛行

成個game有19個mission,都算長喇

引用:
原帖由 gtoray 於 8-3-2009 04:05 發表

me too~
如果你有玩果隻碌碌吓 "塊魂", 個left stick重刮得犀利, 連上面4點都蝕晒~~~

終於返到個制......代理好過份......要5跟1手制.....而家玩到第二版...但發現用手制易玩過用果支桿=-=
支野硬係覺得唔夠敏感

打到後面, 覺得自己打緊“雪風”

引用:
原帖由 亞延 於 13-3-2009 14:21 發表
終於返到個制......代理好過份......要5跟1手制.....而家玩到第二版...但發現用手制易玩過用果支桿=-=
支野硬係覺得唔夠敏感
唔係自己o個支緊係唔敏感la

引用:
原帖由 亞延 於 13-3-2009 14:21 發表
支野硬係覺得唔夠敏感
game 書話 10 跟 1 添呀~

引用:
原帖由 gtoray 於 14-3-2009 02:03 發表

game 書話 10 跟 1 添呀~
10跟1又無咁離譜,係就真係搵鬼拎...隻game今日跌左價啦,不過五舊鬆換到支棍加隻game都抵返道...唔理lu

發新話題