發新話題

不如搞版聚? [想聚既第三頁留名!]

引用:
原帖由 HunterX 於 30-3-2009 11:42 發表

7. HunterX
miss you uncle
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

10號可能唔得,不留住名先

我睇唔明白 究竟係打GAME定影相定兩樣一齊定分開????
Paul哥約game post 報左名既 又報埋呢邊名 即係兩樣一齊攪?
但係Adrian又話係分開....
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 30-3-2009 13:58 發表
我睇唔明白 究竟係打GAME定影相定兩樣一齊定分開????
Paul哥約game post 報左名既 又報埋呢邊名 即係兩樣一齊攪?
但係Adrian又話係分開....
呢邊既版聚係日期,時間,地點,活動,乜都未定既
只係等有足夠想聚人數再大家討論幾時去邊做乜果d

引用:
原帖由 louisli 於 30-3-2009 13:34 發表
10號可能唔得,不留住名先
我地未有日子ga~

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX

Louis哥~我地未定日子,十號.......應該唔係....掛?

龍師兄都來吧~

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-3-2009 20:33 發表
1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX

Louis哥~我地未定日子,十號.......應該唔係....掛?
我13號得的機會大d
就左你地時間先啦

不如就去行山+影相啦~
健康呀~~~
去西貢?
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 31-3-2009 01:42 發表
不如就去行山+影相啦~
健康呀~~~
去西貢?
唔好咁體力勞動的得ma??影起相o黎個個都3,5,6磅野
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-3-2009 01:45 發表

唔好咁體力勞動的得ma??影起相o黎個個都3,5,6磅野
3,5,6磅行山好 normal je~

引用:
原帖由 gtoray 於 31-3-2009 02:29 發表

3,5,6磅行山好 normal je~
一"秋"二"能"又水又相機
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 31-3-2009 02:31 發表

一"秋"二"能"又水又相機
水用水袋囉
以前咩埋腳架full gear都係咁上下
仲要係帶支steel的單腳來防身

自己鍾意行山的, 贊成呀!!! 西貢...大浪灣正!!年頭都去過西灣同浪茄~不過6磅野行5,6個鐘都真係幾甘...少運動....
眼光光~

1.Adrian
2.Kuznetsov
3.Zamar
4.Mike
5. 莊家
6. Paul
7. HunterX
8. CB

發新話題