25 12
發新話題

中國動漫崛起,1080萬人民幣制造出的超級長篇巨作!

中國動漫崛起,1080萬人民幣制造出的超級長篇巨作!

生果報的圖片嗎?

質素......

引用:
原帖由 蕉皮 於 6-3-2009 23:41 發表
生果報的圖片嗎?
又真係似 wor ....

我諗....我諗...係sell故事內容掛....我諗......
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

國家俾人呃左了
click>

1080萬, 佢俾四份一我, 我同佢畫好過啦....

$400一秒...................我諗緊佢點樣作個數字出黎--
仲要係不惜代價製作.......

引用:
原帖由 Alex_山 於 8-3-2009 01:43 發表
$400一秒...................我諗緊佢點樣作個數字出黎--
你估生果報果D駛唔駛$400一張丫拿?

引用:
原帖由 Alex_山 於 8-3-2009 01:43 AM 發表
咁呢d報導其實冇參考價值ge... CG world呢d業內雜誌可能有正常d ge報導ge...
再者做3d animation計成本唔係咁計吧?
click>

引用:
原帖由 Alex_山 於 8-3-2009 01:43 發表
好簡單, $1080萬/總秒數~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

想成本超英趕美直逼華納同夢工場....

日本D細公司既H-GAME個質數都好過佢...

如果呢d呢崛起, 咁我寧可睇番n年前既"寶蓮燈"算了

关于雷锋3d动画片,制作方的回应“绝对真实,资金不够多”  

http://dm.sohu.com/20090306/n262641467.shtml

当事人回应 绝对真实 无意恶搞

庞宝春还表示,这部动画片还为成人们提供了回忆的线索,“这个动画片故事都是我们自己写的,都是史实,没有一点虚构。孩子们和大人们一起看的时候,都会有不同的收获,很有教育意义。”

哈哈,一边虚构些小猫小狗,一边告诉大家都是真实的,没有一点虚构。

我们做成3D是因为觉得这样更真实,吸引人,前前后后我们已经花进去2000多万了。但是和美国大片诸如《功夫熊猫》那样的相比,我们还是差一截,人家做了三年,花了几亿美元,所以没有可比性。”

還要和功夫熊猫比...

25 12
發新話題