28 12
發新話題

全自動M1911

傻嫁.. 哂子彈!!@@"

引用:
原帖由 Northwood 於 10-5-2007 00:27 發表
http://www.youtube.com/watch?v=tXh3nRd1K8U
好大recoil

回覆 #8 match_man 的帖子

神跡

打過一次1911,感覺火力大,但難控制(可能我技術未夠.......)

回覆 #16 chinho1014 的帖子

你咁講不完全正確
娛樂上當然冇話浪唔浪費彈藥,最緊要玩得爽

Glock 18C唔係外型手槍, 內裹衝鋒槍咩
幸福唔係必然的, 任何都有權奪走

令我諗起vp70.............

其實一早有架la 全自動m1911
IRA(lrish Republican Army)改造了m1911,改造後變成全自動手槍.用20 rounds mag(有次見過有50 round round drum),
用於個人防衛(self-defence)武器.
IRA亦會加home made wooden front handgrip.依家好少見架la~

1911 heaven!
.45萬歲! 9mm>?→

引用:
原帖由 surefire0828 於 5-12-2007 20:24 發表
IRA(lrish Republican Army)改造了m1911,改造後變成全自動手槍.用20 rounds mag(有次見過有50 round round drum),
IRA亦會加home mad ...

回覆 #19 Boniface 的帖子

引用:
原帖由 Boniface 於 2007-12-3 05:14 PM 發表
打過一次1911,感覺火力大,但難控制(可能我技術未夠.......)
我都未打過,我只打過9mm Parabellum(槍型忘了,大概像Colt Gm而槍管前端有制退器,可能是Wilson 9mm版?!也說不定。),
可能打過一次真鎗,所以感覺還可以,

只是聽過前輩教路,「.45航空型」是最適合新手的。

But which one is faster?
M1911 or glock18c?
I think is glock18c - -
is it..
Anyone can tell me?Which one

引用:
原帖由 TTT1023 於 10-5-2007 00:49 發表
http://www.youtube.com/watch?v=k ... related&search=
呢個....更要睇....
我反而想知個肥仔打緊咩??

引用:
原帖由 surefire0828 於 5-12-2007 20:24 發表
IRA亦會加home mad ...
之前有個日本網有教用wa改
但果網宜家死左
我要玩耍故我在

28 12
發新話題