33 123
發新話題

想請教各方高人.....

想請教各方高人.....

有朋友俾部read碟麻麻o既機我, 問題如下:
1)DVD Rom 讀碟成日彈出, 要試幾次先開到game。有咩街鋪可換DVD Rom, 價錢大概幾多?
2)自己拆開, 並從另一部換DVD Rom過o黎, 但read唔到, 點解? 會唔會同firmware有關?
3)有無地方換返張"Warrant Seal"? 幾銀?

多謝各位大哥!

水/改機....

行貨x!!

係yahoo見過有人賣呢d貼紙....唔知而家仲有冇...

學神 born to sleep...

無左Warrant Seal佢都有機會幫你整架~~你可以試一試先

引用:
原帖由 learngod86 於 22-12-2008 12:39 發表
係yahoo見過有人賣呢d貼紙....唔知而家仲有冇...
收到, 唔該learngod86兄

引用:
原帖由 kitida 於 22-12-2008 12:59 發表
無左Warrant Seal佢都有機會幫你整架~~你可以試一試先
睇怕都要加錢, 打電話問o下佢地M$先, 最怕佢意為我玩"老翻"x!! x!! x!!
唔該kitida兄

師兄不如試下搵隻洗dvd頭disc洗下先、、、、我三個月前都同你一樣、、、冼完後玩到而家都冇問題、、、、

引用:
原帖由 loop2 於 22-12-2008 15:41 發表
師兄不如試下搵隻洗dvd頭disc洗下先、、、、我三個月前都同你一樣、、、冼完後玩到而家都冇問題、、、、
明白! 我見到youtube(爬o左一晚 ), 有人用鉗DVD Rom條rubber band o黎試, 可惜video唔係太暗就係角度問題, 睇唔清 。Tanks, loop2兄

引用:
原帖由 10_david 於 22-12-2008 15:20 發表

睇怕都要加錢, 打電話問o下佢地M$先, 最怕佢意為我玩"老翻"x!! x!! x!!
唔該kitida兄
你試下先啦~~因為xbox360保養都算大方架喇(個人覺得)
我部水貨xbox360近日三紅~我打去香港代理~佢都會幫我安排維修~算唔錯既服務了~
(不過三紅係特別問題)
其實你無改機~再加check你S/N NO.~無咩問題都幫你整既~

再唔係就直頭焗死佢啦

引用:
原帖由 kitida 於 22-12-2008 16:41 發表

你試下先啦~~因為xbox360保養都算大方架喇(個人覺得)
我部水貨xbox360近日三紅~我打去香港代理~佢都會幫我安排維修~算唔錯既服務了~
(不過三紅係特別問題)
其實你無改機~再加check你S/N NO.~無咩問題都幫你整既 ...
Reply From M$

您好!

感謝您電郵Xbox服務中心.對於您的主機發生故障, 我們感到很遺憾.

關於您的問題,很抱歉,如果您的主機有任何損壞,改裝,拆機和自行修理的動作和痕跡.保固會即場做廢,我們會原機奉還.

如若您有任何疑問,請致信我們. 或者, 您可以隨時致電Xbox服務熱線<800-964215>, 我們很高興為您服務. 我們的工作時間為9:00am至6:00pm, 星期一至星期五.

Please write to us if you have any other queries. Alternatively, you can also call our Xbox Phone Support at <800-964215> at your earliest convenience for further assistance and we would be happy to assist you. We are open from 9am - 6pm Monday to Friday.

為了儘快為您服務, 請您在來電時提供您的服務咨詢代號<1088343733>.

謝謝!

Xbox客戶服務

引用:
原帖由 loop2 於 22-12-2008 22:16 發表
再唔係就直頭焗死佢啦
焗死佢=> 焗死我

唯有試埋yoputube大法。好多謝各版友大哥回覆

依家呢部機只有一個路向......................

33 123
發新話題