發新話題

Gear Of War II

#$%^&*()(*&^%$# Xbox有新game出先尼壞

引用:
原帖由 -l- 於 7-11-2008 09:49 發表
#$%^&*()(*&^%$# Xbox有新game出先尼壞
買左先囉

訂左一間放工攞
我要放工唯呀     

引用:
原帖由 gtoray 於 7-11-2008 02:47 發表

好似話首賣有成千人排隊....
估唔到香港終於有今日~
聯x老細上台果時成場起哄,場內噓聲四起
不過真係唔少人都希望有呢日場面,起碼見到有一班人會買正版
不過都食x啦~今次全港其中一大批發要二跟一灣岸黎攞貨
hmx同反反城都成為行家搶購對象,唔知188會唔會有行家唔要錢又唔要貨益買家喇
今次貨量少得好離譜,聯強益晒大連鎖,但又無計數....變左供應失衡
如果無訂又覺得而家買得貴既就等下星期一....因為大貨返

唔記得講支膠槍無得睇著,因為今日為左隻GOW東奔西走唔得閒去玩支膠,遲D有機會補相

gow咁快出2??
唔係上年先出左1咩

引用:
原帖由 gtoray 於 6-11-2008 01:11 發表

設定 xbox live account 後
https://service.xbox.com/register.aspx

or 打上 hotline
唔該哂先~~~
不過hotline 話個個伺服器要更新.....

我要聽日先拎~ 原價非炒價
灣仔188今日炒到普通版388,特別版 440蚊

引用:
原帖由 阿明 於 7-11-2008 23:35 發表
少有wor
188 通常最平
我響荃灣買 358

358特別版???
我我訂架,都係叫fd幫我留,而且出面炒得好犀利~

好耐冇打360.....
如果買

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 gtoray 於 8-11-2008 00:22 發表

少有wor
188 通常最平
我響荃灣買 358
荃灣358???你響邊間買呀呀公??

引用:
原帖由 阿明 於 7-11-2008 23:35 發表
有客同我講葵芳普通版430添....痴左總制....

回復 25# 的帖子

包裝唔同, 用鐵盒多一隻碟,送一支槍,畫冊

引用:
原帖由 阿明 於 8-11-2008 01:20 發表
包裝唔同, 用鐵盒多一隻碟,送一支槍,畫冊
oh........咁隻game冇分別架...(like bf:bc)....
咁普通版算...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 亞延 於 8-11-2008 00:36 發表

荃灣358???你響邊間買呀呀公??
唔知啊, 人地幫我買

發新話題