17 12
發新話題

PC Game 鋪頭

PC Game 鋪頭

請問各師兄們知唔知那裡有鋪頭最齊既PC Game strategt or 第一身射擊的鋪頭, 位置在哪裡? 謝謝.

最齊....好難界定 wor
不過旺角信和有幾間都幾多貨

引用:
原帖由 gtoray 於 3-10-2008 21:07 發表
最齊....好難界定 wor
不過旺角信和有幾間都幾多貨
首先thank you 你,小弟因有幾隻game 想買, 但係又成日搵唔到邊到有得買...最好係二戰既...

如果你講得出來的,我行開星光行可以幫你睇下
斷估你唔會去果度掛~ 又細又唔係多野睇

回復 4# 的帖子

6~7年前嗰度d game真係可以話又多又齊又平~嗰時港島區有皇室堡~九龍區有星光行~連黃金都唔夠星光行平~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

旺角信和地庫囉......咩名唔記得...不過個sales好似官欣娜
d game都好齊

引用:
原帖由 亞延 於 4-10-2008 14:33 發表
旺角信和地庫囉......咩名唔記得...不過個sales好似官欣娜
d game都好齊
唔買都去睇下呀喂
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

回復 7# 的帖子

現在我都會同佢買GAME或者訂GAME~價錢就同其他舖頭差唔多~其實係188都有間係佢地的老舖~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 louisli 於 3-10-2008 21:39 發表
如果你講得出來的,我行開星光行可以幫你睇下
斷估你唔會去果度掛~ 又細又唔係多野睇
想買Call of xxx 二戰 及 現役...有邊個 Version 好介紹?

引用:
原帖由 七點六二 於 4-10-2008 18:05 發表

想買Call of xxx 二戰 及 現役...有邊個 Version 好介紹?
cod3(二戰) 同 cod 4(現役)

聽講(真係聽人講)cod5就出,打返二戰,唔知真唔真

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-10-2008 11:05 發表
聽講(真係聽人講)cod5就出,打返二戰,唔知真唔真
下....真係就出喇wor
上 utube 一search 就有得睇

轉載
引用:
黎緊咁多新game,隻隻都係大作,點玩得晒呀 >.<
Fifa 09 - 3 Oct
PES 2009 - 17 Oct
NFS Undercover - 18 Oct
GTA IV - 18 Oct
Fallout 3 - 28 Oct
Red Alert 3 - 28 Oct
COD5 - 11 Nov

引用:
原帖由 gtoray 於 5-10-2008 18:24 發表

下....真係就出喇wor
上 utube 一search 就有得睇
咁係唔係打返2戰?係就唔洗買cod3啦

引用:
原帖由 亞爾多 於 5-10-2008 21:30 發表

咁係唔係打返2戰?係就唔洗買cod3啦
都要睇返你部機玩唔玩到既

17 12
發新話題