25 12
發新話題

福音戰士新劇場版:破 (有新女角)

福音戰士新劇場版:破 (有新女角)

係我最控既眼鏡加短裙

2009 SUMMER

想問下師兄係唔係仲有多 2套的~

引用:
原帖由 fatguy23 於 8-10-2008 14:04 發表
想問下師兄係唔係仲有多 2套的~
YES

單一個破字,令人有好多幻想的空間
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

嘩~真係好期待wo 不過有排等,,,,,我仲以為今年差唔多就上  破  '

四眼妹究竟係咩角色呢
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

紫色頭髮.......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

成班狼出晒黎
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

this

唔通係宇宙EVA既駕駛員?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 8-10-2008 18:08 發表
唔通係宇宙EVA既駕駛員?
「從月球來的EVA」呢個idea我覺得太過份啦…
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 8-10-2008 18:13 發表

「從月球來的EVA」呢個idea我覺得太過份啦…
o係EVA既世界入面有咩係過份架?
-但丁

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-10-2008 16:17 發表
成班狼出晒黎
就o黎月圓,係咁上下
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 8-10-2008 18:21 發表

o係EVA既世界入面有咩係過份架?
完全「才羅」黎講但係…
無啦啦月球有部EVA…小弟拭目以待奄野兄點樣解釋呢部野既來歷…

法軍既象徵~!

引用:
原帖由 RYODLi 於 8-10-2008 18:30 發表

完全「才羅」黎講但係…
無啦啦月球有部EVA…小弟拭目以待奄野兄點樣解釋呢部野既來歷…
即管睇下佢地點拆~~
-但丁

25 12
發新話題